Tammikuun 2021
valmennuslähdöt

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI® | 4.1. ja 18.1.
6 tai 12 viikkoa

Suosittu laihdutusvalmennus, johon kuuluu terveellinen ruokavalio ja monipuolinen treeniohjelma. Valmennus soveltuu myös suoritettavaksi ilman liikuntaa.

column_2_image.alt

KETO49® | 4.1. JA 25.1.

Kun haluat pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, tehokas ja intensiivinen ketogeeniseen ruokavalioon perustuva dieetti auttaa saavuttamaan tuloksia.

column_3_image.alt

VHH | 11.1. ja 25.1.

Ota vähähiilihydraattinen elämäntapa haltuun VHH-valmennuksessa, jossa opit vähähiilihydraattisen ruokavalion salat ilman kitsastelua.

Kaikki dieettimme voi halutessaan suorittaa ilman liikuntaa!

column_1_image.alt

Next Level | 4.1.

NEXT LEVEL on toiminnallisen harjoittelun valmennus, joka kehittää lihasvoimaasi, kestävyyskuntoasi sekä kehonhallintaasi. Valmennus sopii kaikille, joilla on perustietämys kuntosaliliikkeistä.

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE® | 11.1.

Täysin uudistunut BIKINI CHALLENGE® -valmennus on kaiken ikäisille treenaamisesta, kehonmuokkauksesta tai ihan vain yleisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille.

Sisältää dieettiruokavalion.

column_1_image.alt

FitBelfie® & Core | 18.1.

FITBELFIE® & CORE -verkkovalmennuksessa keskitytään pakara- ja keskivartalotreeniin. Jos tavoitteenasi on pyöreiden pakaroiden lisäksi kiinteä ja kapea keskivartalo, FITBELFIE® & CORE on sinulle oikea verkkovalmennus!

column_2_image.alt

FITMAMA® | 18.1.

Raskaanaoleville ja synnyttäneille äideille. Terveellinen ruokavalio ja monipuolisia treenejä vauvankin kanssa tehtäväksi!

Valmennukset jotka voi aloittaa heti!

column_1_image.alt

Tehostartti

Tehostartti on 4 viikkoa kestävä valmennus, joka sisältää kaiken tarvittavan ja jonka avulla aloitat pysyvän elämäntapamuutoksen tekemisen. Tällä valmennuksella pääset kerralla vauhtiin!

column_2_image.alt

Voimavaravalmennus

Voimavaravalmennus tähtää poikkeuksellisen koviin tuloksiin paitsi fyysisessä kunnossasi, myös energisyytesi, elämänlaatusi ja onnellisuutesi näkökulmista.

Tämän valmennuksen tavoitteena on opettaa sinua hallitsemaan omaa kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi niin, että sinulla riittää energiaa ja elinvoimaa vielä työpäivän sekä toteutettujen treenien jälkeenkin.

column_3_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä

Liian monelle rapakuntoiselle liikunnan aloittaminen tyssää alkuunsa. Me päätimme korjata ongelman ohjelmalla, jossa edetään maltilla ja tarjotaan sopivasti haastetta ja hyvää oloa. Jos siis olet rapakunnossa, nyt on sinun vuorosi nauttia liikkumisesta ilman turhautumista ja syyllisyyden tunnetta!

Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkein kuukausi samantien!

column_1_image.alt

Pysäytä herkkukierre

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE -valmennuksen tavoitteena on, että opit itse vaikuttamaan omaan syömiskäyttäytymiseesi ja muuttamaan sitä. Tämä tapahtuu vaiheittain, koska etenemällä pienin askelin saavutetaan varmemmin pysyviä tuloksia.

Valmennus avaa silmäsi todellisuudelle, pakottaa sinut pysähtymään haasteesi edessä ja kohtaamaan sen.

column_3_image.alt

Kehonhuolto

Onko kroppasi kireä ja haluatko parantaa liikkuvuutta?

Tervetuloa KEHONHUOLTO-kurssille!

Neljän viikon aikana huolletaan kehoa monipuolisten harjoitusten avulla. Saat joka viikko neljä eri kehonhuoltoharjoitusta.

column_1_image.alt

Madness

KUKA HULLU ANTAA VALMENNUKSELLE NIMEKSI MADNESS?!

Erikoiset ajat vaativat erikoisia tekoja. Me päätimme kehittää valmennuksen, joka vetää hiljaiseksi jokaisen, joka valittaa ettei kotona treenaamisesta ole mitään hyötyä. Madness on järkyttävän tehokas kotona tehtävä valmennus, joka haastaa lihaksesi, kivunsietokykysi ja henkisen kanttisi äärimmilleen.

column_2_image.alt

Stressi haltuun

Tässä viiden viikon valmennuksessa opetellaan stressin hallintaa sekä etsitään käytännön työkaluja stressin tunnistamiseen, hallitsemiseen ja siitä palautumiseen.

block_image.alt

Etkö löytänyt juuri sinun valmennustasi?

Jos et löytänyt tammikuun tarjonnasta juuri kaipaamaasi valmennusta, älä huoli. FITFARMin valmennuksia pyörii ympäri vuoden. Tarjonnasta löydät laajasti erilaisia valmennuskokonaisuuksia painonhallintaan, ravintoon, liikuntaan sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyen.

Valitsemalla sivun vasemmasta yläkulmasta verkkokaupan pääset selaamaan koko valmennustarjontaa. Kurkkaa valmennukset läpi ja löydä omasi!

Tervetuloa ottamaan ensiaskel hyvinvointiin FITFARMin kanssa.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!