2020 - HOME-kotitreenivalmennus -arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

 

1. Järjestäjä

   Xemax Oy
  Aleksis Kiven katu 24 B 24
  33200 Tampere
  Y-tunnus 1761627-4

   

  2. Osallistumisoikeus

   Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka jättävät kommenttinsa järjestäjän kyselyyn FITFARMin FAcebook-sivulla 4.-5.3.2020.

   Arvontaan eivät voi osallistua Xemax Oy:n omat työntekijät. 

   3. Palkinnot

    Kysymykseen kommenttikentässä vastanneiden kesken arvotaan kolme 16.3.2020 alkavaa HOME-kotitreenivalmennusta (sisältää voittajalle toimitettavan vastuskuminauhasetin, arvoltaan 34,90€). Jokainen voittaja voi voittaa vain yhden ilmaisen valmennuksen. Voitettu valmennus tulee lunastaa 29.3.2020 mennessä.  

    4. Voittajien valinta ja julkistus

    Järjestäjä arpoo kommenttikenttään viestin jättäneiden kesken satunnaiset voittajat, postauksessa mainitun vastausajan umpeutumisen jälkeen. Arvonnan voittajat julkaistaan postauksessa eikä heihin olla henkilökohtaisesti yhteyksissä. Arvonnan voittajien tulee itse olla yhteydessä asiakaspalveluun (info@fitfarm.fi) voittonsa lunastamiseksi.

    5. Järjestäjän vastuu

    Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

    Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

    Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

    Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!