Niina kiinteytyi älyttömästi Bikini Challengella!Kiitos, olen älyttömän tyytyväinen vaikka projekti on todella kesken. Kiitos valmennuksesta!
Olen aina liikkunut paljon. Nuorempana harrastin monia joukkuelajeja. Viimevuodet olen lenkkeillyt ja treenannut kovaa salilla. Puolitoistavuotta sitten alkoi yhtäkkinen järjetön selkäkipu, joka osoittautui murtuneeksi nikamaksi. En voinut liikkua vuoteen. Paraneminen pitkittyi vaikka olin valmistautunut henkisesti, ettei selkäni olisi koskaan entisensä. Liikkuminen sattui ja kivut ei tuntuneet hellittävän. Pahinta koko tilanteessa oli, miten mieli alkoi tehdä tepposia. Elämäni raskin aika itseni kanssa, kroppa oli muuttunut täysin.
Kesällä muistin, kuinka lupasin viime uutenavuotena että hankin vanhan hyväkuntoisen kroppani takaisin. Tarvitsin kuitenkin apua. Päätin kääntyä FitFarmin puoleen ja valitsin BC:n. Suurin muutos tuli ruokavalioon, koska jouduin lisäämään jokapäiväiseen ruokavaliooni mörkönä pitämäni hiilarit. Juuri hiilareiden ansiosta kuitenkin kroppani käynnistyi uudestaan ja tuloksia alkoi tulla nopeasti. Haasteeksi osoittautui myös riittävä veden juonti, jota pitää edelleen petrata.  Vanhaan urheilulliseen kroppaani on matkaa vielä. Asetinkin tavoitteen puolella vuodella eteenpäin, eli ensi kesään. Silloin olen ja haluan olla todella hyvässä kunnossa! Vaakaa en omista enkä sen vuoksi tiedä tarkkaan kuinka paljon paino on tippunut. En välitä mitä painan, enkä sen vuoksi ole vaakaa hankkinut.
Viimeksi minut punnittiin kesällä, silloin painoin 68kg. Uskon että muutama kilo on valmennuksen aikana lähtenyt!
-Niina

Lisää onnistujia