Henkilökunta

Unelmista totta

FitFarm sai alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. Varsin pian joukkoon liittyivät valmentaja Satu Kalmi ja personal trainer Tero Kivinen. Nykyisin henkilökuntaan kuuluu kymmenittäin hyvinvoinnin ammattilaisia, joista jokainen tekee parhaansa sinun tavoitteidesi toteuttamiseksi!

Tänä päivänä FitFarm on Suomen johtava verkkovalmennusten tarjoaja, joka tarjoaa myös personal training- sekä kisavalmennusta ympäri Suomen. FitFarmilla teet unelmistasi totta!

kuva

NO Image

Jutta

@info@fitfarm.fi

Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta on esimerkillään kannustanut jo satoja tuhansia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja ja omia unelmiaan.

Jutta kiertää luennoimassa tapahtumissa ja seminaareissa ympäri Suomen.

Erityisen lähellä Jutan sydäntä ovat Mielen Päällä -retriitit, joita hän on järjestänyt muun tiimin kanssa vuodesta 2016 kiireisen elämäntapamme vastapainoksi.

Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta.

NO Image

Bull

@bull@fitfarm.fi

Päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja. Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton.

Bull vastaa päävalmentajana koko valmennusvalikoimasta, mutta luotsaa myös omaa, jo kulttimaineen saavuttanutta Bull’s All Out -valmennustaan.

Bullin toimisto on Tampereella.

NO Image

Satu Kalmi

Valmentaja, Bikini Challenge™, FitBelfie®

@satu@fitfarm.fi

Satu Kalmi on Bikini Challenge valmennuksen luoja sekä päävalmentaja ja hän on valmentanut tuhansia naisia kohti unelmien Bikini kroppaa. Satu on valmentanut vuodesta 2010 keskittyen pääasiassa naisten valmentamiseen. Sadulla on myös kilpaurheilutaustaa voimanostosta sekä body fitneksestä.

NO Image

Matias Koistinen

Valmentaja, Viimeiset 5 kiloa™, Superdieetti®, Process BAO

@koistinen@fitfarm.fi

Matias Koistinen vastaa Viimeiset 5 kiloa-, Superdieetti®- sekä Process BAO -valmennuksista.

NO Image

Markus Koivula

Valmentaja, Alpha™

@markus@elixirhyvinkaa.fi

Markus Koivula on Alpha valmennuksen päävalmentaja. Markus on pitkän linjan fitnessurheilija lajinaan Men’s Physique alle 173 cm, jossa hän tavoittelee ammattilaiskorttia. Hän on koulutukseltaan Suomen fitnessurheilu ry:n virallinen fitnessvalmentaja, Personal trainer ja urheiluhieroja. Markus on urheilijana ja valmentajana tinkimätön ja ahkera. Hän arvostaa kovaa työtä kuitenkaan unohtamatta tervettä ja joustavaa maalaisjärkeä.

NO Image

Kaisa Nieminen

Valmentaja, Superdieetti® Simple

@kaisa@fitfarm.fi

Kaisa on toiminut Simplen vastuuvalmentajana ihan sen alkupäivistä lähtien, nyt jo kolmatta vuotta. Kaisalla on monipuolinen liikuntatausta, ratsastuksesta juoksuun ja kuntosaliharjoitteluun, joka onkin nykyään lähinnä sydäntä. Painonpudotustaustaa on niin raskauden jälkeisestä painonpudotuksesta, kuin tavoitteellisesta bodyfitness-kisalavalle treenaamisesta Bullin valvovan silmän alla jo vuodesta 2011. Kaisa toimii Simplen valmentamisen lisäksi myös FitFarmin personal trainerina.

NO Image

Oskari Aaltonen

Valmentaja, Superdieetti®

@oskari@fitfarm.fi

Osku on Itä-Suomesta lähtöisin ja käynyt FitFarmin Personal trainer -koulutuksen. Vuosi vuodelta tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu on ollut osa hänen arkeaan jo 12 vuoden ajan. Tampereelle hän saapui alunperin suorittamaan tekniikan korkeakouluopinnot, mutta valmistuttuaan tajusi treenaamisen ja ohjaamisen olevan hänelle tärkempää.

NO Image

Maija Kiljunen

Valmentaja, FitMama™

@maija.kiljunen@bailamama.fi

Maija Kiljunen on fysioterapeutti, Fitmama -valmentaja ja Bailamama-terveysliikuntakonseptin kehittäjä. Maija on erikoistunut lantionpohjalihasten toimintahäiriöihin ja kuntouttamiseen sekä naisten valmentamiseen.

NO Image

Teemu Lemmettylä

Valmentaja, LitM, RUN™

@lemmettyla@gmail.com

Teemulla on 30 vuoden kokemus kestävyyslajeista ja 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Teemun oma laji on triathlon, mutta hän on vahvasti tekemisessä myös muiden kestävyyttä vaativien lajien kanssa.

NO Image

Mikko Korpeinen

Valmentaja, RUN™

@mikko@fitfarm.fi

Mikko vastaa RUN-valmennuksen salitreeneistä sekä ruokavalioista.

Oman personal trainer työnsä ohella Mikko kouluttaa uusia personal trainereita ja kuntosaliohjaajia. Hänen tietämyksensä alasta onkin huippuluokkaa.

Mikko on erinomainen ravinto- ja treeniohjelmien suunnittelija. Hän seuraa valmennettavan rinnalla alkutaipaleesta aina tavoitepäähän saakka. Mikko on koulutukseltaan Mind Coach® certified trainer. Urheiluvalmennuksen lisäksi hän auttaa valmennuksessaan sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä henkisen suorituskyvyn parantamisessa.

NO Image

Jani Sassi

Vegevalmentaja

@jani.sassi@fitfarm.fi

Jani vastaa useassa eri verkkovalmennuksessa kasvis- ja vegaaniruokavalioita koskeviin kysymyksiin! Jani on itse pitkän linjan vegaani ja tietää miten kehitystä taotaan vegaaniruokavaliollakin!