Henkilökunta

Unelmista totta

FitFarm sai alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. Varsin pian joukkoon liittyivät valmentaja Satu Kalmi ja personal trainer Tero Kivinen. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee useita maan parhaita hyvinvoinnin ammattilaisia, joista jokainen on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä.

Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan.

FitFarmin valmentajia on ympäri Suomea, joten sijainti ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! Tervetuloa mukaan Suomen parhaaseen tiimiin!

NO Image

Jutta

@info@fitfarm.fi

Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta ja Superdieetit TV-sarja on ollut menestys ja kannustanut aina vain uusia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja. Jutalla on takana on omaa kuntosaliharjoittelua parikymmentä vuotta. Hänen mukaansa kuntosali on paikka, jossa muovataan unelmien vartalo, oli tavoitteena pieni ja kiinteä vartalo tai suuret lihakset.

Jutta on vuoden 2011 body fitnessin Suomen mestari. Valmennettavat tapaavat Juttaa personal trainer valmennettavien päivillä Tampereella. Jutta luennoi myös yrityksissä ja tapahtumissa. Muuten hänen työaikansa kuluu FitFarmin hallinnollisissa tehtävissä ja kehittämisessä.

Jutta kannustaa kaikenikäisiä ja kokoisia miehiä ja naisia tarttumaan haasteeseen. Tavoitteena täydellinen vartalo!

Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta.

NO Image

Bull

@bull@fitfarm.fi

Teamin päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja.Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton.

Valmentajana Bull on vaativa, mutta hänen ohjeillaan pääsee varmasti haluttuihin tuloksiin.Päävalmentajan tehtävä on myös ratkaista ongelmat, joita mahdollisesti valmennusjakson aikana valmennettavalle ilmenee.

Bull myös kumoaa väitteet, etteikö kehonrakentaja voisi olla vahva, sillä hän on hallitseva Euroopanmestari penkkipunnerruksessa tuloksella 320 kg.

Bullin toimisto on Tampereella.