Henkilökunta

Unelmista totta

FitFarm sai alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. FitFarm tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia valmennuksia niin verkossa kuin henkilökohtaisestikin. Yrityksessä työskentelee useita maan parhaita hyvinvoinnin ammattilaisia, joista jokainen on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä.
Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan.
Verkkovalmennuksistamme löytyy sopiva valmennus jokaisen tavoitteisiin! Verkkovalmennukset eivät ole pelkkiä verkon kautta jaettavia ohjelmia, vaan tiimimme on tukenasi koko valmennuksesi ajan ja tarvittaessa ohjelmia muokataan sinun edistymisesi mukaan aktiivisen kysymysfoorumin kautta. Verkkovalmennuksissamme sinulla on myös lisäpalveluna mahdollisuus ostaa henkilökohtaisia valmentajantapaamisia, jotta saat valmennuksestasi kaiken hyödyn irti turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti!
Verkkovalmennuksen aikana voit myös ostaa koulutetuilta personal trainereiltamme ohjattuja treenejä usealta eri paikkakunnalta. Ohjatut treenit auttavat sinua oppimaan tekniikat turvallisesti ja saamaan kaiken irti treeneistäsi! Varaa treenisi joko yksin, kaksin tai vaikka ryhmässä!
FitFarmin valmentajia on ympäri Suomea, joten sijainti ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! Tervetuloa mukaan Suomen parhaaseen tiimiin!

kuva

NO Image

Jutta

@info@fitfarm.fi

Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta on esimerkillään kannustanut jo satoja tuhansia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja ja omia unelmiaan.

Jutta kiertää luennoimassa tapahtumissa ja seminaareissa ympäri Suomen.

Erityisen lähellä Jutan sydäntä ovat Mielen Päällä -retriitit, joita hän on järjestänyt muun tiimin kanssa vuodesta 2016 kiireisen elämäntapamme vastapainoksi.

Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta.

NO Image

Bull

@bull@fitfarm.fi

Päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja. Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton.

Bull vastaa päävalmentajana koko valmennusvalikoimasta, mutta luotsaa myös omaa, jo kulttimaineen saavuttanutta Bull’s All Out -valmennustaan.

Bullin toimisto on Tampereella.

NO Image

Satu Kalmi

Valmentaja, Bikini Challenge™, FitBelfie®

@satu@fitfarm.fi

Satu Kalmi on Bikini Challenge valmennuksen luoja sekä päävalmentaja ja hän on valmentanut tuhansia naisia kohti unelmien Bikini kroppaa. Satu on valmentanut vuodesta 2010 keskittyen pääasiassa naisten valmentamiseen. Sadulla on myös kilpaurheilutaustaa voimanostosta sekä body fitneksestä.

NO Image

Matias Koistinen

Valmentaja, Viimeiset 5 kiloa™, Superdieetti®, Sport, Process BAO

@koistinen@fitfarm.fi

Matias Koistinen vastaa Viimeiset 5 kiloa-, Superdieetti®- sekä Process BAO -valmennuksista.

NO Image

Markus Koivula

Valmentaja, Alpha™

@markus@elixirhyvinkaa.fi

Markus Koivula on Alpha valmennuksen päävalmentaja. Markus on pitkän linjan fitnessurheilija lajinaan Men’s Physique alle 173 cm, jossa hän tavoittelee ammattilaiskorttia. Hän on koulutukseltaan Suomen fitnessurheilu ry:n virallinen fitnessvalmentaja, Personal trainer ja urheiluhieroja. Markus on urheilijana ja valmentajana tinkimätön ja ahkera. Hän arvostaa kovaa työtä kuitenkaan unohtamatta tervettä ja joustavaa maalaisjärkeä.

NO Image

Kaisa Nieminen

Valmentaja, Superdieetti® Simple

@kaisa@fitfarm.fi

Kaisa on toiminut Simplen vastuuvalmentajana ihan sen alkupäivistä lähtien, nyt jo kolmatta vuotta. Kaisalla on monipuolinen liikuntatausta, ratsastuksesta juoksuun ja kuntosaliharjoitteluun, joka onkin nykyään lähinnä sydäntä. Painonpudotustaustaa on niin raskauden jälkeisestä painonpudotuksesta, kuin tavoitteellisesta bodyfitness-kisalavalle treenaamisesta Bullin valvovan silmän alla jo vuodesta 2011. Kaisa toimii Simplen valmentamisen lisäksi myös FitFarmin personal trainerina.

NO Image

Oskari Aaltonen

Valmentaja, Superdieetti®

@oskari@fitfarm.fi

Osku on Itä-Suomesta lähtöisin ja käynyt FitFarmin Personal trainer -koulutuksen. Vuosi vuodelta tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu on ollut osa hänen arkeaan jo 12 vuoden ajan. Tampereelle hän saapui alunperin suorittamaan tekniikan korkeakouluopinnot, mutta valmistuttuaan tajusi treenaamisen ja ohjaamisen olevan hänelle tärkempää.

NO Image

Mirka Vikman

Valmentaja, FuncFit™

@mirka@fitfarm.fi

Mirka on tamperelainen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikunta ja urheilu ovat olleet aina monipuolisesti mukana Mirkan elämässä.  Varalan Urheiluopistossa käydyn liikuntaneuvojan ja personal trainerin opintojen lisäksi hän on kouluttautunut Spartan Gearin Bodyweight -traineriksi ja kahvakuulaohjaajaksi. Luonteeltaan Mirka on iloinen, helposti lähestyttävä ja tsemppaava persoona.

NO Image

Maija Kiljunen

Valmentaja, FitMama™

@maija.kiljunen@bailamama.fi

Maija Kiljunen on fysioterapeutti, Fitmama -valmentaja ja Bailamama-terveysliikuntakonseptin kehittäjä. Maija on erikoistunut lantionpohjalihasten toimintahäiriöihin ja kuntouttamiseen sekä naisten valmentamiseen.

NO Image

Teemu Lemmettylä

Valmentaja, LitM, RUN™

@lemmettyla@gmail.com

Teemulla on 30 vuoden kokemus kestävyyslajeista ja 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Teemun oma laji on triathlon, mutta hän on vahvasti tekemisessä myös muiden kestävyyttä vaativien lajien kanssa.

NO Image

Mikko Korpeinen

Valmentaja, Stronger™, RUN™, Process BAO

@mikko@fitfarm.fi

Mikko vastaa RUN-valmennuksen salitreeneistä sekä ruokavalioista.

Oman personal trainer työnsä ohella Mikko kouluttaa uusia personal trainereita ja kuntosaliohjaajia. Hänen tietämyksensä alasta onkin huippuluokkaa.

Mikko on erinomainen ravinto- ja treeniohjelmien suunnittelija. Hän seuraa valmennettavan rinnalla alkutaipaleesta aina tavoitepäähän saakka. Mikko on koulutukseltaan Mind Coach® certified trainer. Urheiluvalmennuksen lisäksi hän auttaa valmennuksessaan sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä henkisen suorituskyvyn parantamisessa.

NO Image

Jani Sassi

Vegevalmentaja

@jani.sassi@fitfarm.fi

Jani vastaa useassa eri verkkovalmennuksessa kasvis- ja vegaaniruokavalioita koskeviin kysymyksiin! Jani on itse pitkän linjan vegaani ja tietää miten kehitystä taotaan vegaaniruokavaliollakin!