FitFysio

Tampereella toimii tuki- ja liikuntaelinten huoltoon ja ongelmiin perehtynyt FitFysio. FitFysioon olemme keränneet joukon rautaisia kehonhuollon ammattilaisia. Tästä porukasta jokainen löytää varmasti apua, oli kyseessä sitten perinteinen lihashuolto tai haastavimmatkin, esimerkiksi liikkuvuuteen tai kiputiloihin, liittyvät ongelmat.

Lihashuolto toimii jokaisen harjoittelijan tärkeänä apuvälineenä, on tavoitteesi sitten kisakunnon saavuttaminen tai yleiskunnon kohentaminen. Lihashuollon merkitys kasvaa harjoituksen intensiteetin kasvaessa. Riittävällä ja laadukkaalla lihashuollolla voidaan mm. nopeuttaa kehon ja elimistön palautumista raskaista harjoituksista, vahvistaa kehon tukilihaksia, kohdistaa harjoittelua haluttuun lihakseen sekä hoitaa tuki- ja liikuntaelinperäisiä ongelmia.

Lihashuollon tarve määritetään aina yksilökohtaisesti yhteistyössä osaavien ammattilaisten kanssa. Voit hyödyntää lihashuoltopalvelua lihaskasvua ja palautumista edistävänä tekijänä. Erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa lihashuolto on erityisen tärkeässä roolissa. Voimme myös halutessasi tehdä tutkimuksen kehosi mahdollisten kontrollihäiriöiden suhteen, jonka perusteella voit ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinongelmien kehittymistä.

r superdietti

Marko Panu

Marko on valmistunut urheiluhierojaksi 1998 ja osteopaatiksi 2006. Hän on toiminut 16 vuotta miesten lentopallomaajoukkueessa terapeuttina, huolehtien joukkueesta yli 250 maaottelun ajan. Omalla aktiiviurallaan Marko on urheillut niin yleisurheilua kuin lentopalloakin, lentopallossa 5 kautta pääsarjatasolla. Aktiiviuransa jälkeen Marko on siirtynyt kuntosaliharrastuksen pariin ja treenivuosia on kertynyt jo 10. Myös painonnostoa Marko on harrastanut.

Marko on toiminut myös kinesioteippauksen ja lihaskalvokäsittelymenetelmien kouluttajana 2008 vuodesta asti. Markon erikoisosaamisalueita ovat lantio, selkäranka, niska-hartia-seudun kivut, olkapää sekä lihaskalvokäsittelyt.

Asiakkaita Markolla käy aina muutaman päivän ikäisistä ikäihmisiin asti!

Yhteystiedot:

Markon ajanvarauskalenteriin pääset tästä.
osteopaattimarkopanu.fi

Marko ottaa vastaan osoitteessa Kuninkaankatu 30 A, 2. kerros.

r superdietti

Aki Manninen

Aki on ammatiltaan koulutettu hieroja, joka on toiminut hierojan hommissa 5 vuotta. Asiakaskuntaa hänellä on ollut laidasta laitaan –  lapsista ikäihmisiin ja huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin. Aki pitää työssään erityisesti siitä, että hän saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja auttaa heitä heidän ongelmissaan parhaansa mukaan.

Aki on viettänyt koko elämänsä urheilun parissa. Hän on harrastanut mm. jääkiekkoa sekä muita pallopelejä ja nykyisin hän tunnustautuu intohimoiseksi golfariksi ja kuntosalin ystäväksi. Kesäisin hän käy myös Lapissa kalassa ja samoilemassa. Luonteeltaan Aki on rauhallinen ja positiivisesti elämää katsova ihminen.

Akin hinnasto:

30 min – 30 €
45 min – 40 €
60 min – 45 €
90 min – 60 €

Varaa aika

HUOM! Ajanvarauskalenteri näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joihin on vähintään 48h. Jos haluat varata ajan tätä lyhyemmällä varoitusajalla, voit tehdä sen puhelimitse (050 – 387 6161). Aki ottaa vastaan osoitteessa Hallituskatu 16, WFC.

r superdietti

Samu Tuhkasaari

Samun kunnia-asian ja käyntikortti on erottua joukosta perehtymällä juuri sinun tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja realiteetteihin. Samu huoltaa sinua käsitellen juuri sillä tavalla, jota kehosi tarvitsee ja joka auttaa sinua!

Nettisivut ja ajanvaraus tuhkasaari.com

Samu ottaa vastaan osoitteessa Kuninkaankatu 30 A, 2. kerros.

r superdietti

Milla Lähdeniemi

Fysioterapeutti Milla Lähdeniemi vastaa kysymyksiisi verkkovalmennusten Fysiofoorumeilla. Oli sinulla sitten minkälaista vaivaa tahansa, Milla ohjeistaa sinulle kyllä korvaavan liikkeen. Pohjakoulutukseltaan Milla on urheiluhieroja, joten hän auttaa sinua myös lihashuoltoon liittyvissä kysymyksissä koko verkkovalmennuksen ajan. Millalle on vuosien saatossa kertynyt kokemusta niin verkkovalmennusten parista kuin fysioterapiastakin. Jatkuva tiedonnälkä ajoi hänet opiskelemaan lisää ja pian hän valmistuu terveystieteiden maisteriksi (Fysioterapian asiantuntijapuolella).

Yhteystiedot

milla@fitfarm.fi