Muu henkilökunta

FitFarmin perheeseen kuuluu toki myös muuta tärkeää henkilökuntaa! Heihin voit tutustua alla!

Olli Suominen – toimitusjohtaja

Olli on toiminut fitnessalalla vuodesta 1998. Hän on ollut mukana rakentamassa kahta tunnettua suomalaista fitnessbrändiä (FAST Sports Nutrition ja WFC eli Wolf Fitness Club), toimien molempien yritysten toimitusjohtajana.

FitFarmin toiminnassa Olli on ollut mukana alusta asti, ensin yhteistyökumppanina, sitten konsulttina ja 1.7.2015 alkaen FitFarmin toimitusjohtajana.

”FitFarmin liikeidea perustuu tehokkaasti toimivaan yhteistyökumppaniverkostoon, jonka tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys. Etsimme jatkuvasti uusia innovaatioita ja toimintamalleja, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä toimivamman kokonaisuuden. Olemme verkkovalmennusten ja Personal Trainer -palveluiden markkinajohtaja Suomessa. Haluamme johtaa markkinoita asiakaslähtöisesti. Jos sinulla on idea miten voimme parantaa asiakastyytyväisyyttämme ja näin nostaa asiakkaiden ”return ratea”, ole ihmessä yhteydessä.”

Ollin tavoittaa helpoiten sähköpostitse: olli@fitfarm.fi

Toimistohenkilökunta

Projektipäällikkö: Heli Malinen vastaa markkinoinnista sekä nettivalmennuksista heli@fitfarm.fi

Laskutus ja reskontra: laskutus@fitfarm.fi, Milla Lähdeniemi milla@fitfarm.fi, Elina Riuttula (äitiyslomalla) elina@fitfarm.fi

Asiakaspalvelu ja viestintä: info@fitfarm.fi, Sini Lehtonen sini@fitfarm.fi, Heini Rentto (äitiyslomalla) heini@fitfarm.fi

IT-asiat: Petri Sabel petri@fitfarm.fi

Heikki Nisonen – yrityspalvelut

Heikin vastuulle kuuluvat FitFarmin yritysmyynnin ja –kumppanuuksien, sekä tapahtumakonseptien kehittäminen. Heikki on koulutukseltaan oikeust. kand. (Hgin Yliopisto)ja Masters of Law (Uni of Sydney), ja omaa lähes 20 vuoden kokemuksen liikejuridiikan ja liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Heikin fyysisenä intohimona on salitreenin lisäksi talvisin jääkiekon pelaaminen Sorry ja FinnRangers –nimisissä joukkkueissa pääkaupunkiseudulla, sekä kesäisin golf, pyöräily ja mökkeily Karjalohjalla. Heikki asuu perheensä kanssa Espooon Laaksolahdessa ja on tavattavissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen toimistolla aina sovittaessa!

Heikin motto on “La vita é”.

heikki@fitfarm.fi

Puh. +358 40 767 2219

Tony Vierikko – personal trainer / valmentaja

Vuonna 2008 Tony kisasi ensimmäisen kerran nuorten Classic Bodybuliding kisoissa ja sieltä mukavasti kotiinvietäväksi tulikin se kirkkain. Vuonna 2009 hän oli junioreiden -70kg ykkönen ja miesten sarjastakin nappasi neljännen sijan.

Nuoresta iästään huolimatta Tony omaa laajan repullisen tietoa treeniasioista, positiivisen sekä kovanluokan asenteen ja periksiantamattoman luonteen!

Tonyn intohimo saliharjoittelua kohtaan on suuri ja sitä hän haluaa myös jakaa omille treenattavilleen, jotka tavoittelevat sitä omaa päämääräänsä.

Utti Hietala

Utti on treenannut salilla jo yli 17 vuotta, ja Classic Bodybuilding -lavoja mies on kolunnut vuodesta 2006 lähtien. Miehen omiin kisameriitteihin lukeutuu mm. kaksi SM-kultaa, yksi Pohjoismaiden mestaruus, sekä kuudes sija MM-kilpailuissa. Hulkin valmennuksessa on puolestaan napsittu EM-mitaleita, Suomen mestaruuksia ja lukuisia mitaleita SM-tasolla.

Vaikka Utin muodollinen koulutus onkin tapahtunut TKK:n Tuotantotalouden osastolla sekä Helsingin kauppakorkeakoulussa, mies on omien sanojensa mukaan opiskellut viimeisen 15 vuoden aikana moninkertaisesti enemmän treenin ja ruokavalion hienouksia. Utilla onkin pääkopassaan melkoinen yhdistelmä niin teoriatason tietoutta, kuin käytännön kokemusta treeni- ja ruokavaliometodien optimoinnista.

Utti vastaa Haasta Hulkki -nettivalmennuksesta.

Eeva-Leena Kataja – laillistettu psykologi ja psykoterapeutti

Eeva-Leena on aina ollut kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ihmisiin, ihmismieleen ja ihmisen hyvinvointiin. Painonhallinta ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi ovat olennainen osa hänen omaa arkea, ja mahdollisuuksien mukaan hän edistää näitä asioita niin työssään kuin omassa elämässäänkin. Dieetit ja siihen liittyvät henkiset haasteet ovat tulleet tutuiksi myös hänen puolisonsa kautta, jolla on pitkä historia kilpaurheilun parissa.

FitFarmissa Eeva-Leenan tarkoituksena on tuoda psykologista näkökulmaa ja tietämystä painonpudotuksen tueksi. Painonpudotuksessa ja painonhallinnassa oikean ravinto- ja liikuntatietämyksen ohella myös psyykkisten tekijöiden ymmärtäminen ja henkisten esteiden työstäminen on tärkeää.

Psykologian alalla on viime vuosikymmeninä tehty paljon aiheeseen liittyvää tutkimusta, ja sen keskeistä antia Eeva-Leena pyrkii tuomaan teidän kaikkien käytettäväksi. Tällä hetkellä hänen työpanoksensa suuntautuu lähinnä SuperDieetti -nettivalmennukseen, jossa hän kirjoittaa keskustelufoorumille viikottain tekstin eri aihealueista, nostaa esiin pohdiskeltavia asioita ja herättelee ilmaan kysymyksiä. Eeva-Leena toivoo, että jokainen löytää hänen teksteistään jotain itselleen, sekä pystyy ammentamaan voimaa ja motivaatiota saavuttaakseen omia tavoitteitaan!

Tiina Hälvä – ravitsemusasiantuntija

Tiina vastaa Detox- sekä PH-dieetti-nettivalmennusten ohjelmista sekä vastailee kysymyksiin valmennusten foorumeilla.