FIT Sport -valmennukset

FITBELFIE™ 39 € – Kesto 6 viikkoa

FitBelfie™ on 6 viikon treenivalmennus muotoja haluavalle ja sopii kaikenikäisille pakaratreeniin panostamiseen! Treenaa itsellesi katseetkääntävä tarakka!

Valmennus alkaa 27.3.

ALPHA™ 79 € – Kesto 9 viikkoa

Alpha on uudenlainen valmennus miehille joka pohjautuu fysiikkakisaajina ja palomiehinä toimivien valmentajien henkilökohtaiseen treenirutiiniin.
Kova salitreeni yhdistettynä power cardioon muodostavat rungon, jolla lihas kasvaa ja laardi palaa. Perustiedot treenauksesta ja kova asenne riittävät alkuun.

Valmennus alkaa 10.4.

RUN™ 89 € – Kesto 12 viikkoa

Run right, eat right!

Run™ sopii juoksun harrastajille laidasta laitaan, olitpa sitten vasta juoksuharrastusta aloitteleva tai jo pitkään lajia harrastanut konkari. Saat käyttöösi treeniohjelman sekä juoksuun, salille että kotitreeniin sekä tekniikkavideot, joiden avulla suoritat harjoitteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Valmennus alkaa 10.4.

BIKINI CHALLENGE™ 99 € – Kesto 10 viikkoa

Bikini Challenge™ on naisille tarkoitettu kymmenen viikon valmennus, jonka avulla muokkaat itsellesi unelmien bikinikropan. Saat käyttöösi täydellisen, rasvanpolttoon suunnitellun ruokavalion viikoittaisine ruokavinkkeineen sekä treeniohjeet sekä salille että toiminnalliseen treeniin. Monipuolinen ja hauska ohjelma, jolla pääset taatusti unelmiesi kuntoon!

Valmennus alkaa 8.5.

BULL’S ALL OUT™ 99 € – Kesto 10 viikkoa

Bull’s All Out™ on Jari Bull Mentulan kehittämä ja vetämä valmennus tavoitteelliselle treenaajalle. Valmennuksen tavoitteena on kehitys, kehitys, ja vielä kerran kehitys. Valmennuksessa kaikken tärkeintä on asenne, eli halu pistää itsensä likoon, treenata täysillä ja päästä elämänsä parhaaseen fyysiseen kuntoon!

Valmennus alkaa syksyllä.

PERSONAL TRAINING

Personal training- eli yksilövalmennus auttaa Sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Oli tavoitteesi sitten sixpack, bikinikunto, kisalavat tai kymmenien kilojen painonpudotus – otamme haasteen vastaan.