FIT Health -valmennukset

SUPERDIEETTI® 49 € – Kesto 1+6 viikkoa

Nyt mukana lisäviikko, jonka aikana opettelet pysyvää muutosta askel askeleelta!
Superdieetti® on kuuden viikon nettivalmennus, jonka avulla jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat pudottaneet painoaan, kiinteytyneet ja kohottaneet kuntoaan. Saat käyttöösi selkeät ja monipuoliset ruokavaliot sekä runsaasti reseptivinkkejä terveelliseen ruokailuun. Naisille ja miehille on omat ruokavaliot ja valittavanasi on myös lihaton ja maidoton versio. Lisäksi valitset oman ohjelmasi sen mukaan, minkä verran sinulla on ylipainoa. Ruokavaliot ovat selkeitä ja löydät kaikki niiden noudattamiseen tarvittavat ruoka-aineet tavallisista ruokakaupoista.

Valmennus alkaa valmistavalla viikolla 3.4.

SUPERDIEETTI® SIMPLE 49 € – Kesto 1+6 viikkoa

Nyt mukana lisäviikko, jonka aikana opettelet pysyvää muutosta askel askeleelta!
Superdieetti® Simple on kuuden viikon ravintovalmennus, jonka avulla laihdut ja kiinteydyt helposti ilman liikuntaa. Valmennus sopii mainiosti kiireisille tai liikuntarajoitteisille, tai ensimmäiseksi valmennukseksi ja uusien ruokailutapojen opetteluun. Saat käyttöösi monipuoliset ja selkeät ruokavaliot sekä reseptivinkkejä terveellisiin aterioihin. Naisille ja miehille on omat ruokavaliot ja valittavanasi on myös lihaton ja maidoton versio. Lisäksi valitset oman ruokavaliosi sen mukaan, minkä verran sinulla on ylipainoa.

Valmennus alkaa valmistavalla viikolla 3.4.

DETOX™ 29 € – Kesto 1-2 viikkoa

Detox™-kuuri on 1-2 viikon luonnonmukainen puhdistuskuuri keholle. Voit itse valita noudatatko puhdistusta viikon vai kahden ajan. Ohjelma on niukkaenerginen ja keho puhdistuu tehokkaasti kuona-aineista ja myrkyistä ja viikon tai kahden puhdistuksen jälkeen tunnet olosi uudelleensyntyneeksi!

Valmennus alkaa 3.4.

FITMAMA™ 39 € – Kesto 6 viikkoa

Raskaus ja vauva-aika ovat ihanaa aikaa, josta kuuluu nauttia täysin siemauksin ilman että tuskailee vartalon muutoksia, painoa tai muita ulkoisia seikkoja. Kuitenkin äidin on tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla. Kun äiti voi hyvin, koko perhe voi paremmin.

Valmennus alkaa 24.4.

PH-DIEETTI™ 55 € – Kesto 4 viikkoa

Syö itsesi kiinteäksi, kauniiksi ja terveeksi!

Puhdistava PH-dieetti™ on ravintovalmennus, joka perustuu kehoa alkalisoivaan ruokavalioon. Alkalisella ruokavaliolla on merkittävä rooli hoikan kehon, heleän ihon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Dieetin avulla elimistösi puhdistuu kuonasta, laihdut ja selluliitti vähenee. Lisäksi saat elinvoimaa ja ihosi ja hiuksesi kirkastuvat ja kaunistuvat.

Valmennus alkaa 8.5.

PERSONAL TRAINING

Personal training- eli yksilövalmennus auttaa Sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Oli tavoitteesi sitten sixpack, bikinikunto, kisalavat tai kymmenien kilojen painonpudotus – otamme haasteen vastaan.