15.07.2015 1 min lukuaika

Henkilokunta_Jussi_Hamalainen

Jussi on nelikymppinen savolaismies joka saapui paluumuuttajana takaisin Kuopioon muutama vuosi sitten, Suomea parikymmentä vuotta ensin kierreltyään. Treenitaustaa Jussilla on yli 20 vuotta, 90 -luvun alusta lähtien. Kuntosaliharjoittelu tuntui heti ensimmäisistä treenikerroista asti omalta urheilulajilta, ja vei miehen täysin mennessään. Vuosien karttuessa ja oman kehon tutuksi tulemisen myötä treeni löysi oman uomansa ja nykyisin Jussin treenifilosofia on pitää keho kohtuullisen rasvattomassa sekä urheilullisessa kunnossa ympäri vuoden, sekä nauttia kovan treenin tuomasta hyvästä fiiliksestä jokaisella treenikerralla. Ennen Fitfarmille PT:ksi siirtymistä Jussi työskenteli 15 vuoden ajan palokunnassa, palomiehenä sekä paloesimiehenä.

Jussi on helposti lähestyttävä, ja varustettu positiivisella elämänasenteella sekä pilkkeellä silmäkulmassa. Ohjaajana Jussi on kannustava mutta myös vaativa, ja varmistaa että treeni kohdistuu valmennettavalla sinne minne pitääkin - puolivillaisella jumppailulla kun ei päästä haluttuihin tuloksiin.

Ohjauksissa Jussi pitää huolta suoritustekniikoiden ja liikeratojen puhtaudesta, vaikka kovaa treenataankin. Puhtailla suoritustekniikoilla varmistetaan että treeni kohdistuu oikeaan lihakseen johon sen kuuluisikin kohdistua, sekä minimoidaan loukkaantumisriski.

Jussi ohjaa Kuopiossa.

jussi@fitfarm.fi

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ