Nimeni on Jani Sassi. Olen koulutettu Personal Trainer ja valmentaja. Kuntosali ja monipuolisilla menetelmillä treenaaminen ovat nykyisiä intohimojani kokkailun ohella. Urheilullisen elämäntapani tukipilarina on jo useamman vuoden ollut vegaaninen ruokavalio. Olen opastanut satoja ihmisiä hyvinvoinnin ja vegaanisen ruokavalion parissa. Olen pienestä pitäen harrastanut liikuntaa. Ensimmäiset harrastukseni olivat yleisurheilu ja jääkiekko. Jääkiekon ohella sain myös ensimmäisen kosketukseni kuntosaliin ja sen hyödyntämiseen muun urheilun tukena.  

Viisi vuotta sitten rupesin kyseenalaistamaan ruokailutottumuksiani. Mietin miksi kehoni ei voinut täysin hyvin. Kulutin paljon maitotuotteita, lihaa ja lisäravinteita – elämäntapani oli ristiriitainen pohjimmaisten arvojeni kanssa. Halusin olla mahdollisimman luonnollinen ja luonnonläheinen. Yhtäkkiä ajatukseni kääntyivät täysin erilaiseen ruokavalioon. Tutustuminen lihantuotantoon sai minut yhä enemmän vakuuttumaan päätöksestäni ryhtyä noudattamaan täysin vegaanista ruokavaliota. Maalaispoikana arvostus luontoa ja eläimiä kohtaan on suuri ja näin ollen päätökseni tuntui loogiselta.

Aloitettuani en tiennyt juuri mitään vegaanisesta ruokavaliosta. Kaupoissa ei vielä tuolloin ollut mitään valmiita tuotteita ja tietoa oli hyvin vähän saatavilla. Tiesin kuitenkin mitä kehoni tarvitsee ja olin valmis ottamaan haasteen vastaan – kuinka saada ravinto vegaanisesta ruokavaliosta ja olla samalla fyysisesti kovassa kunnossa. Innostukseni ja päättäväisyyteni avulla pääsin kuitenkin nopeasti vauhtiin ja pian huomasin tämän olevan oikea päätös. 

Olen joka päivä kiitollinen siitä, että polkuni on johtanut minut tähän pisteeseen: saan työskennellä hyvinvointialalla, harrastaa urheilua ja auttaa muita vegaaniseen ruokavalioon tutustumisessa. Haluan jakaa tietoni ja taitoni sinulle. Toivon valmennuksen tuovan uusia kokemuksia ja innostusta ruuanlaitossa. Rohkaisen kehittämään reseptejäni eteenpäin, sillä näin kehityt myös itse kokkaajana. Aina ei voi onnistua, mutta se juuri kehittää meitä eniten. Näiden epäonnistumisien kautta löydät tiesi yhä parempiin makuelämyksiin. Rentoudu, nauti ja koe kokkailun ihmeellisyydet

 Haluatko maksaa liikuntaeduilla?