11.10.2021 2 min lukuaika

Fitfarmin valmennustiimi

Tältä sivulta tulet löytämään FITFARMin valmennustiimin ja pääset tutustumaan heihin!

Sanni Massinen

Valmentaja Sanni Massinen

Sanni Massinen on urheiluravitsemukseen erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri, ja hän työskennellyt valmennus- ja verkkovalmennusalalla jo useiden vuosien ajan. Sannin näkemys ravitsemuksesta on laaja, ja hän pyrkii aina perustelemaan kantansa huolellisesti.

Treenaaminen on Sannille todella tärkeää jo omasta kilpaurheilutaustasta johtuen, joten hänelle on ollut luontevaa ja mielekästä yhdistää vahvaan ravitsemuspuolen osaamiseen myös liikuntapuolen valmentaminen. Valmentamista Sanni ei kuitenkaan rajaa pelkkään ravintoon ja liikkumiseen, vaan hän huomioi asiakkaan aina kokonaisuutena, johon kuuluu erottamattomana osana myös lepo, palautuminen ja psyykkinen hyvinvointi.

Sanni on utelias ja avoin, ja hän pyrkii jatkuvasti kehittämään ja syventämään osaamistaan mm. erilaisin koulutuksin.

Marleena Jaatinen

Valmentaja Marleena Jaatinen

Marleena Jaatinen on aiemmalta ammatiltaan kätilö ja sairaanhoitaja. Hän opiskelee liikuntalääketiedettä Itä-Suomen yliopistossa ja on opintojensa kanssa loppusuoralla. Yliopistossa Marleenan sivuaineena on ollut ravitsemustiede, joten liikuntaan ja terveyteen liittyvän osaamisen lisäksi, hän omaa ravitsemuksellista tietämystä.

Liikunnallinen elämäntapa ja monipuolinen ravitsemus ovat lähellä Marleenan sydäntä myös omassa arjessa, unohtamatta riittävän palautumisen merkitystä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Marleena on innokas oppimaan uutta ja pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään eri elämän osa-alueilla. Marleena vastaa mielellään kysymyksiin ja jakaa omaa tietämystään innokkaasti myös muille!

Sonja Krapi

Liikunta-alan ammattilainen, valmentaja Sonja Krapi.

Heippa! Olen Sonja, liikuntatieteiden maisteri ja pääaineeni olen opiskellut valmennus- ja testausoppia. Lisäksi olen opiskellut muun muassa liikuntapsykologiaa ja ravitsemustiedettä. 

Monipuolisen koulutukseni kautta olen saanut vahvan pohjan liikunnan ja hyvinvoinnin maailmaan. Näen ihmisen aina kokonaisuutena ja tähän olen saanut hyviä näkökulmia esimerkiksi liikuntapsykologian ja ravitsemustieteen opintojen, oman valmennuskokemukseni sekä kilpaurheilutaustani kautta. 

Valmennusfilosofiassani yhdistyy tutkittu tieto, käytännön kokemus ja tekemisen ilo ja haluan jakaa tietotaitoani myös muille. Valmentajana olen motivoitunut, omistautunut ja kannustava, mutta osaan olla myös vaativa. Minulle on tärkeää kehittää omaa ammattitaitoani säännöllisesti ja olenkin intohimoinen eri asioiden tutkiskelija. 

Valmennustyössä nautin siitä, että pääsen auttamaan ihmisiä tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa. En pelkää haasteita ja yhdessä löydämme ratkaisun haasteiden voittamiseksi. Tervetuloa oppimaan uusia asioita treenaamisesta ja nautitaan yhdessä liikunnan tuomasta fiiliksestä!

Lilian Snäll

Valmentaja Lilian Snäll

Lilian on valmistumassa pian liikuntatieteiden maisteriksi pääaineena liikuntafysiologia ja sivuaineena psykologia.

Opintojen kautta Lilian on saanut vahvan ja kokonaisvaltaisen teoriapohjan ihmisen fysiologian, liikunnan ja terveyden saralta. Oppeja on kertynyt myös hänen oman kilpaurheilutaustan ja valmennuskokemuksen kautta. Lilian kokee tärkeäksi kehittää ja syventää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti.

Liikunta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet lähellä Lilianin sydäntä. Hän tykkääkin haastaa itseään fyysisesti niin treeneissä kuin kilpailuissakin, ja hän rakastaa uusien taitojen oppimista! Lilian kertoo valmentavansa pilke silmäkulmassa ja kannustavalla otteella. Hän haluaa auttaa auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi ja ylittämään itsesi!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.