Aloitin tammikuussa 2015 Liten. Sitä ennen olin itse tiputellut n. 17 kg. Olen ammatiltani rekkakuski ja teen pitkää päivää. Kotona on myös neljä lasta, vaimo ja eläinlauma. Ei ole siis vapaa-ajan ongelmia. Heti alussa aloin myös käymään n. kolmen viikon välein personal training -treeneissä Terolla ja Killellä. Eka treeni oli Killen kanssa ja luulin että kuolen. Laitoin vaimolle viestin että on se hullu mies.


Ja ihan koukkuun jäin! Liten jälkeen aloitin heti Advancedin. Sieltä palkinnoksi tulikin sitten Bullin vuosivalmennus ja kyyti on ollut kovaa ja siitä tykkään. Tero on tasaisesti rääkännyt mua Wolffilla ja ollut vähän semmoinen henkinen isovelikin. Huippu äijä!


Mutkiakin on ollut. Aikani lääkärissä ravattuani mulla diagnosoitiin haavainen koliitti, koko paksusuoli oli tulehtunut. Lisäksi sairastan selkärankareumaa. Tammikuussa piti ottaa vauhtia osastolta mutta nyt on niin sanotusti lääkitys kohdillaan ja treeni taas kulkee. Tavoite on 2017 kisalavalla classicissa. Kiitos FitFarm tästä upeasta mahdollisuudesta! Ohessa vielä kuvat Liten alusta ja sitten vähän tuoreempaa otosta. Matkaa vielä kisalavalle on, mutta leijonan sisulla eteenpäin!


-Timo
Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.