Superdieetti®on laihduttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia ja opettanut pysyvästi terveellistä elämäntapaa ja tehokasta painonhallintaa.

Superdieetti®-valmennuksen avulla on saavutettu niin useiden kymmenien kilojen painonpudotuksia kuin pienempiäkin tiivistelyjä.

Se, että dieetti istuu omaan elämään ja omiin arkisiin tapoihin, on avain pysyvään onnistumiseen. Superdieetin ruokavalio koostuu puhtaasta perusruoasta, jota saa jokaisesta pienimmästäkin lähikaupasta ja treenit voi tehdä kotona, salilla, ulkona tai kahvakuulaillen. Superdieetti® ei siis vaadi koko arjen uudelleen järjestelyä ja kalliita investointeja, vaan terveellinen ruokavalio sekä liikuntaharrastus ovat sovitettavissa omaan arkeen!

Ja jos treenille ei yksinkertaisesti löydy aikaa, voit muuttaa elämäntapojasi askel askeleelta pelkän ruokavalion voimin, sillä Superdieetti® sisältää myös Superdieetti® Simple -ravintovalmennuksen. 

SUPERDIEETTILÄISET KERTOVAT

Päivi pudotti 5kg

“Nyt on mennyt 10vk siitä kun alotin. Olin keväällä 6vk simplellä, paino laski mut kun se loppu en ollut valmis olemaan yksin. Paino nousi 3vk melkein takasin missä olin. Nyt tämä 12vk on ollut se minun juttu. Paino ei ole laskenut kuin  5kg mut senttejä lähteny vatsalta se 10cm :) ja mikä parasta olen löytänyt sali treenit uudelleen. Kiitos kaikille valmentajille ja koko fitfarmille. Teette arvokasta työtä <3 -Päivi”

Superdieetti-valmennuksessa mukana olleen Päivin ennen ja jälkeen kuvat.
Päivin ennen ja jälkeen kuvat. 

Paino putosi 9kg Superdieetin avulla 

“Tutustuin FitFarmiin  tammikuussa 2018. Rapiat vuosi nyt on menty enemmän tai vähemmän FitFarmin ohjeiden mukaan. Takana Superdieetti Simple, Superdieetti ja BC.

Lasten saannin jälkeen olin oikein antiliikkuja ja "laihiksella" koko ajan. Iltaisin palkitsin itseäni kuitenkin herkuilla ja viinillä. Tammikuussa 2018 päätin, että nyt saa riittää. Haluan voida paremmin, olla sporttisempi ja elää terveellisesti. Tuota päivää en ole katunut. Salilla käynti, jota en ikinä maailmassa olisi uskonut, on tullut elämääni. Syön terveellisesti, olen energinen ja paino on tippunut 9 kg. Vyöräröltä lähtenyt 20 cm ja per reisi 5 cm. Nyt nelikymppisenä olen parhaassa kunnossa koskaan! Voi kunpa jokainen saisi kokea tämän upean fiiliksen. Kiitos koko FitFarmin tiimille! Koskaan ei ole liian myöhäistä olla timmimimmi! Ja matka jatkuu! -Muuttuja”

Superdieetti-valmennuksessa mukana olleen asiakkaan ennen ja jälkeen kuvat.
Superdieetillä voi saavuttaa huikeita tuloksia!

 Eva pudotti 19kg

“Viime elokuussa aloitin 12 viikon Simplen, siitä koetin jatkaa prosessia Process bao:ssa mutta kroppa ei ollut vielä valmis kovempaan treeniin. Pidin painoa stabiilina muutaman kuukauden kunnes taas 6 viikon Superdieetti kutsui luokseen maaliskuussa. Treeni maistui, kroppa nautti rääkistä ja rakastuin askelkyykkyihin.

Elokuusta katsottuna lähtenyt painoa 19 kg, ja senttejä lähtenyt kokonaisuudessaan 46.  Ongelmani on ollut liian vähäinen syöminen ja turvautuminen nopeisiin hiilareihin. Join liian vähän ja nykyisin vesi maistuu niin hyvältä. Säännöllinen ruoka, riittävästi proteiinia ja kasviksia. Maha tykkää ja rasva palaa. Ja perhe syö samaa ruokaa, mikään ei meillä ole muuttunut käytännössä. Nyt jatkan treeniä sen 3 x viikossa, pyöräilen töihin ja takaisin 12 km päivässä, olen virkeämpi, itsevarmempi ja uudistan vaatekaappini. Seuraava ohjelmani tulee olemaan FitFarmin Sport. Sain liikunnan riemun palautettua vuosien jälkeen. En edes koe diettaavani vaan aloittaneeni uuden elämän.  Alla mitat elokuu-joulukuu-huhtikuu. Elämä hymyilee. Vaatekoko muuttui 52--> 42. Kiitos FitFarm. You rock.

128-119-109 lantio =19cm
111-97-92 paino= 19kg
76-72-69reisi = 7cm
111-104-103 rinta =8cm
101-92-89 vyötärö= 12cm.  -Eva”

Evan muutoskuvat Superdieetti-valmennuksen edetessä. Eva kehittyi Superdieetin edetessä. 

Heidi pudotti 4kg Superdieetin aikana

Olen ollut tyytyväinen Superdieettiin. Olen mennyt aloitusruualla ja saanut hitaasti, mutta varmasti tulosta. Rasvaa on palanut paljon, vaikka vaaka näyttää vaan -4kg. Parasta ohjelmassa oli hyvän valmentajan lisäksi Facebook-ryhmä, joka tsemppasi jaksamaan vaikeina päivinä. Unohtamattakaan Koistisen ja Jutan motivaatiovideoita, koska laihdutus on paljon mielestä kiinni. En stressanut tämän Superdieetti-jakson aikana laihdutuksesta lähes ollenkaan ja varmaan siksi tulosta tulikin! Jatkoa seuraa FitFarm Sport-ohjelman merkeissä! -Heidi”

Heidin ennen ja jälkeen kuvat kun hän osallistui Superdieetti-valmennukseen!
Heidin muutoskuvat. Heidi pudotti -4 kg Superdieetin aikana. 

Suvi muuttui sohvaperunasta saliperunaksi ja pudotti 15kg

“Heräsin vuonna 2017 siihen tosiasiaan, että olen pian liikuntakyvytön kaikkine kipuineni ja sokerihimoni kanssa. Pohdin pitkään ja päädyin taas kerran jollekin kitudieetille jolla sainkin painoa pois, mutta olo oli kamala, kertakaikkisen hirveä! Näytin kalpealta ja ryhti oli huono, iho roikkui enkä jaksanut edes roskapusseja kantaa. Näin ilmaisen FitFarmin Go Fat Go -valmennusmainoksen ja hiilarikammoisena päätin kokeilla. Ajattelin että oppisiko ikuinen sohvaperuna liikkumaan?  

Go Fat Gon aikana ystävän kanssa koimme heräämisiä ja olin ällistynyt, miten asioille löytyi loogisia selityksiä kun valmentajat ne selkokielellä kertoivat! Tästä matkani jatkuikin Superdieetille ja nyt takana kolmas Superdieetti :)

Ennenkaikkea FitFarm on opettanut minulle miksi ja miten syödä, miten liikkua ja miten levätä! Opin nauttimaan liikunnasta uskaltauduttuani ekan kerran kuntosalille ja nyt en sitä pois vaihtaisi. Matkani jatkuu FitFarmin völjyssä edelleen, kunnes koen olevani siinä kunnossa mitä haluan, toki tavoitteet muuttuu matkan varrella ja aina löytyy valmennus, joka antaa jotain uutta. Nivelkivut ja rasitusvammat ovat historiaa, samoin kuin kitudieetit ja syömishäiriön lurkkiminen. FitFarm antaa tukea siinä missä sitä kaipaa, koskaan et jää yksin. Painoa on pudonnut vain noin 15 kg puolentoista vuoden aikana mutta kuten huomaa, kroppa on muuttunut huimasti! Tunnen itseni vahvaksi, olenhan muuntautunut sohvaperunasta saliperunaksi <3 -Suvi”

Suvin muutoskuvat ennen ja jälkeen Superdieetille osallistumista.
Suvi lähti FITFARMin matkaan ja on muuttunut sohvaperunasta saliperunaksi!

Johanna pudotti 19kg ja sai aikaan suurempiakin muutoksia

Olen 36-vuotias, 161cm. Matkaa FitFarmilla takana 8kk, kolmen valmennuksen verran. Vaatekoko pienentynyt kolmesti. Senttejä on lähtenyt kymmeniä, paino pudonnut 19 kiloa, Fibromyalgian vuoksi määrätyt kipulääkkeet jääneet pois, Ibs rauhoittunut. Tässä viimeisessä valmennuksessa jopa kengän koko pieneni!

Pidän FitFarmin valmennuksesta koska se ei ole pikadieetti ja oikotie onneen, vaan oikeasti syömällä oikeanlaista ruokaa tulee tuloksia, ja se elämäntapa. Olen matkani aikana oppinut valtavasti asioita kehostani ja oikeasta ravinnosta sekä levon merkityksestä.  Olen alkanut pitämään myös itsestäni, se on tähänastisista asioista isoin saavutus ja asia mitä olen oppinut.

Parhaan valmentajan avulla tämä kaikki onnistui, kiitos Matias Koistinen & FitFarm! -Johanna"

Marja boostasi aineenvaihduntaansa ja pudotti 15kg

Tämä oli kolmas Superdieetti. Aineenvaihdunta on palannut normaaliksi ja hikoilen helpommin. Painoa on pudonnut -15 kg. Liikunnan ilo on löytynyt uudestaan. Ruokavalion ansiosta turvotukset ja vatsavaivat ovat historiaa. Leivän ja muun höttöhiilarin himo on helpottanut. Saliohjelman toteuttaminen on ollut mukavaa ystävän kanssa, jatkamme edelleen Keto49-dieetille! -Marja”

Marjan kuvat ennen Superdieetin aloittamista.
Marja ennen Superdieetin aloittamista. 

Marja Superdieetti-valmennuksen jälkeen.
Marjan huikea muutos Superdieetin jälkeen.  

Superdieetti® on auttanut tuhansia ihmisiä painonpudotuksessa. Mitä vielä odotat, lähde rohkeasti mukaan ja ota ensiaskel kevyempään elämään!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.