Leena ei osannut odottaa tätä riipaisevaa käännettä Superdieetin aikana!

"Hei, oma muutostarinani on kaikkea muuta kuin se yleisin lineaarinen painonpudotuksen ja peilikuvan tiivistymisen tarina.

Aloitin innolla ja suurella motivaatiolla 6.4 alkavan Superdieetti-valmennuksen ja valitsin ryhmäkseni yli 80 -kiloisille olevan Simple-valmennuksen (Simplessä ei ole treenejä ollenkaan). Noudatin ohjeita prikulleen noin puoleen väliin valmennusta ja paino putosi tuohon mennessä noin 8 kiloa. Olin painonpudotukseen tyytyväinen ja hyvällä fiiliksellä etenin itselleni asettamaani kokonaistavoitetta, 15 kilon pudotusta 12-viikkoisen valmennuksen aikana. Olin onnellinen että monia kroonisia sairauksia sairastavana ruuhkavuosia elävänä lapsiperheen äitinä sain pelkällä ruokavalion muutoksella pudotettua painoa.

Elämä kuitenkin yllätti jälleen ja kävi niin että noin valmennuksen puolivälissä minulla diagnosoitiin vakava sairaus. Lääkitys nosti painoa ja kaikki pudottamani kilot tulivat takaisin. Valmennuksen päätavoite oli valmennuksen alkaessa painonpudotus ja kehon ”tiivistyminen”, mutta sairastumisen myötä valmennus sai syvemmän merkityksen. Varsinkin sairauden kohdatessa on tärkeää pitää itsestään huolta entistä paremmin ja priorisoida omaa hyvinvointiaan. Kehon  täytyy saada monipuolista ravintoa jotta se voi kamppailla hyvinvointinsa puolesta ja näin itsekin jaksan paremmin. Olen saanut valmennuksesta hyviä rakennuspalikoita omaan ruokavaliooni ja esimerkiksi marjat ovat jääneet omaan aamupalapuuroon pysyvästi. 

Kiitokset Fitfarmille ja valmentaja Matias Koistiselle hyvästä ja asiantuntevasta valmennuksesta! Kiitokset myös valmennuksen Facebook-ryhmässä oleville, yhteishenki ja tsemppi oli mahtavaa ja motivoivaa! Suosittelen valmennusta kaikille, joskus oivallukset omasta hyvinvoinnista ja sen saavuttamisesta kantavat pidemmälle kuin kilojen tippuminen."

Leena osallistui Superdieetti®-valmennukseen ja sai siitä paljon oivalluksia omasta hyvinvoinnista ja sen saavuttamisesta. Katso koska seuraava Superdieetti®-valmennus starttaa ja lähde mukaan! 


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.