25.09.2018 1 min lukuaika"Kolme vuotta sitten olin ylipainoinen, rapakuntoinen ja väsynyt 45-vuotias mies. Ylipainon kanssa olin taistellut viimeiset 20 vuotta, ja erilaisilla ruokavalioilla jojoillut 110 ja 136 kilon välillä. Terveystarkastuksessa oltiin huolissaan ylipainon lisäksi verenpaineesta ja sokeriarvoista, metabolisen oireyhtymän elementit alkoivat olla kasassa. Liikunta ei koskaan ollut kuulunut laihdutusmenetelmiini, ennen kuin kävin uteliaisuuttani ensin Fitfarmin Supersize Superdieetin ja pari Superdieettiä päälle.
Sitten 2015 lopulla iski lopulta mieleen vähän kovempi tahto tehdä oikeasti omalle kunnolle jotain ja aloitin saliharjoittelun. Ostin personal trainerilta saliohjelman ja muutaman PT-tunnin. Nopeasti aloin kuitenkin kyllästymään ja halusin heti viedä homman kovemmalle tasolle. Onneksi silloin juuri kuulin All Out-valmennuksesta: luvattiin äärimmäisen monipuolista ja kovaa treeniä, ja ennen kaikkea jatkuvaa valmennusta, joka ei jättäisi minua oman onneni nojaan 10 viikon jälkeen. Ja niin heittäydyinkin semmoiseen rääkkiin, että alkuun hirvitti! Mutta porukan suhtautuminen ja kannustus veivät nopeasti voiton ja homma alkoi tuntua omalta.
Seuraaviin kahteen ja puoleen vuoteen onkin sitten mahtunut niin paljon kaikkea, ettei sitä tässä pysty millään kaikkea avaamaan. Fyysistä kehitystä, päänsisäistä kasvua... Jatkuvasti kehittyvä valmennus tuo koko ajan mukaan uutta näkökulmaa kehitykseen. Valmennuksessa on paljon mukana pitkään treenanneita, mutta minullekin vasta saliharjoittelun aloittaneena räätälöitiin Bullin kanssa selkeä kehityspolku, jossa ensin saatiin aineenvaihdunta toimimaan oikein, opeteltiin treenaamaan, keskityttiin kasvattamaan lihasmassaa tehokkaalla mutta turvallisella treenillä, ja 2017 lopusta aloitettiin vielä kova dieettikin, jotta saatiin isommat rasvat lopulta sulatettua ja parin vuoden treenin tuloksia näkyviin.
Tänä päivänä olen elämäni ylivoimaisesti parhaassa kunnossa, vahvempi kaikin tavoin. Kehonrakennuksen maailmassa olen vielä untuvikko, mutta koko ajan opin uutta. On hienoa saada alusta asti oppia ihmisiltä, joilla on valtavasti tietämystä! -Sami"

Sami on mukana Bull's All Outissa jatkuvassa valmennuksessa.

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ