Hei!

Olin mukana Superdieetissä ja olen todella tyytyväinen tuloksiin ja siihen millainen oloni nyt on! Haluaisin jakaa muutoskuvani, vaikka niissä ei nyt mitään hirvittävän selkeää muutosta olekaan, mutta muutosta kuitenkin. Itse ainakin näen eron kuvien välillä ja tästä motivoituneena jatkan eteenpäinkin kohti tavoitekroppaani.

Laihdutushistoriani on melko tyypillinen. Olen aina ollut pulska, lukuunottamatta aikaa lapsuudessa/nuoruudessa kun harrastin kilpauintia SM tasolla. En ole koskaan ollut siinä niin kutsutussa ihannepainossa, vaikka olen ollut aktiivinen ja urheilusta pitävä myös aikuisiällä. Parikymppisenä kiinnostuin terveellisemmistä elintavoista kokonaisvaltaisesti ja sainkin pudotettua silloin 20 kiloa. Kilot karisivat helposti, pelkästään sillä että tarkkailin mitä suuhuni laitoin.

Kun sain ensimmäisen lapseni, keräsin taas 20+ kiloa ylipainoa ja niiden karistamiseen tarvitsin sekä raivokasta liikuntaa että tiukan dieetin. Mutta vielä kilojen karistaminen onnistui.

Kun sain toisen lapseni, kolmenkympin kynnyksellä, ei raskaudessa kertyneiden kilojen karistaminen onnistunutkaan. Tein kaikkeni, en sortunut ihmedietteihin enkä odottanut tuloksia liian nopealla aikataululla. Mutta mitään ei tapahtunut. Kilot olivat ja pysyivät ja oma oloni muuttui kehnommaksi jatkuvasti. Kolme vuotta tätä tuskaista yritysten ja epäonnistumisten rumbaa kesti ja sairastamani masennus sekä ahdistuneisuushäiriö uusiutuivat.

Luovutin joksikin aikaa kokonaan, en jaksanut liikkua enkä jaksanut tarkkailla syömisiäni. Lihoin vielä hiukan lisää. Kunnes tuli aika kun tuntui että jaksoin taas kiinnittää huomiota itseeni ja halusin nähdä vaivaa oman hyvinvointini eteen. Ostin Superdieetti Simplen, ihan vaan koska jostain oli aloitettava. Olin jo pitkään seurannut Jutan ohjelmia televisiosta ja lukenut Voimakirjan ja näistä sain motivatiopiikin aloitukselle. Ruokavalio tuntui omalta, alun suuren ruokamäärien tasoituttua. En edelleenkään tuntenut oloani riittävän tasaiseksi jotta olisin voinut liittä liikuntaa jo muutenkin haastavan hektiseen arkielämääni, mutta pystyin noudattamaan melko tiukastikin annettua ruokavaliota. Muutama kilo lähti ja tunsin oloni paremmaksi. Muutoskuvat jotka otin ennen ja jälkeen projektin olivat kuitenkin melko masentavat, en nähnyt itsessäni juuri lainkaan muutosta parempaan. Ostin SD+:san, mutta ensimmäisen parin viikon jälkeen en enää jaksanut jatkaa, vaan intoni lopahti motivaation puutteeseen.

Muutama kuukausi tästä eteenpäin aloin taas liikkumaan ja sain takaisin innostukseni juoksuun ja salilla käyntiin. Tuli kevät ja energiaa tuntui olevan riittämiin. Niinpä tunsin olevani taas valmis uuteen yritykseen ja lähdin mukaan Superdieettiin. Nyt olen 5 kiloa kevyempi, joka on minulle todella suuri saavutus monen vuoden jumituksen jälkeen! Olen saanu lihasmassaa ja oloni on muutenkin virkeä ja pirteä. Energinen.

Ensimmäistä kertaa vuosiin tunnen että saattaisin saada elintavoilleni vielä paremman suunnan ja vihdoin olisin sinut kroppani kanssa. Eli jatkan tästä ehdottomasti eteenpäin, motivoituneena.

SD ryhmän tapaaminen Tampereella oli myös todella innostava tapahtuma ja sain siitä kaipaamaani lisäpotkua omaan treenaamiseen. Facebook-ryhmä on ollut hyvä vertaistuki näiden kuuden viikon aikana ja oli mukava tavata Tampereella muutamia ryhmäläisiä.

Ystävällisin terveisin, NooraHuom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.