21.10.2015 2 min lukuaikaMizin muutos:
"Kuvat on otettu Superdieetti Simplen kuusiviikkoisen lopussa.
Olen 35-vuotias kolmen lapsen äiti. Ikäni kamppailut, että pysyn normaalipainossa ja elämäni muttui hyvin paljon 8-vuotta sitten, kun eka kertaa otin liikunnan elämääni.. Suurimpana ongelmana ollut se 10 kg jojoilu näitten vuosien aikana.


2012 olin peräänajokolarissa, joka aiheutti vuoden työkyvyttömyyden ja siitä seurasi vuoden kuntoutus, sain kuntoni hyväksi tekemällä paljon töitä liikunnan saralla ja sain työkyvn takaisin, myös painoni oli normaali. Elokuussa 2014 terveyteni romahti, kolarivamma ns. uusiutui ja minulta hävis hetkessä terveys, liikuntakyky, työkyky ja se vei myös taloudellisen tilan. Menetin myös sen hyvän mielen joka minua oli vienyt eteenpäin, samalla myös painoni rupesi nousemaan kovaa vauhtia ja sulkeuduin omiin oloihin välittämättä mistään. Stressitaso oli hirveä ja mitä enenmmän vaakaluku näytti isommalta sitä enemmän ahistuin.. Kesäkuussa vaaka oli näyttänyt jo 79 kg ja jouluna mentiin jo yli 90 kg..

Sitten yhtenäpäivänä näin Facebookissa Jutan sivujen kautta mietelauseen, jonka hän oli sinne julkaissut, en muista sana tarkkaan miten meni, mutta päätarkoitus lauseessa oli " älä keskity siihen mitä et pysty tekemään vaan keskity siihen mitä pystyt" ja se lause herätti mut totaalisesti. Olin hetkessä heittänyt hanskat tiskiin ja ajatuksena että minusta ei ole mihinkään. Aloin ajattelemaan oikeesti, mitä on sellaista mitä minä voin tehdä, jos en muuta voi, voin estää painoni nousun ja luoda sitä kautta itselleni hyvä olon, koska vammani ei kestä yhtään ylimärästä painoa, joten voinhan tehdä kuntoutusmielessä jo paljon, kun keskityn nyt hyvinvointiin ruuan kautta. Superdietti Simplen mainos tuli minun eteeni kuin tilauksesta ja tiesin, tämän olevan juuri minua varten.
Minun elämän on muuttunut niin paljon mitä 6 viikkoa voi ihmistä muuttaa, tää dietti on antanut minulle niin paljon, ja vain osan näyttää vaaka. Mun henkinen hyvinvointi on räjähtänyt nousuun ja mieli on piristynyt totaalisesti, näen asiat aivan eritavalla ja löydän jokapäivä asioita mitä voin tehdä, enkä elä vain siinä ajatuksessa mitä en voi tehdä. Myös kivun käsitteleminen on helpompaa ja eläminen sen kanssa.
Kiitän sydämellisesti Juttaa ja koko FitFarmin porukkaa, olette muuttanut minun elämäni. Homma jatkuu kyllä ja toivon että jonain päivänä saan liikkumisen takaisin...Ensimmäinen tavoite on päästä alle 80 kg pysyvästi ja toinen tavoite on päästä 75 kiloon ja lopullinen tavoite on pysyä 70-75 :) Kiitos, kiitos kiitos!

Dieetti on mennyt oikein hyvin, olen noudattanut ohjeita 100%

Olen 179 cm pitkä
Aloituspaino:: 89,7 kg, vyötäro 93 cm, reisi 64 cm

Tänään paino: 83,1 kg, vyötärö: 83 cm ja reisi 57 cm

Eli - 6,6kg ja vyötäröltä -10 cm ja reisistä -7 cm :)"


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ