Olen 4 lapsen äiti, ikää itsellä 27 v. Ensimmäisen lapsen sain 19-vuotiaana jolloin painoa tuli raskauden aikana 20 kg. Näitä kiloja karistelin vuoden ilman minkäänlaista dieettiä. Vanhin lapsi on nyt 8 vuotta ja loput 5 v, 3 v ja 1 v. Samanlainen painonnousu jatkui joka raskaudessa koska söin niin paljon kun halusin. En kuitenkaan ole koskaan tuntenut oloani kotoisaksi ylipainoisena ja päätin että jokaisen raskauden jälkeen karistan ne ylimääräiset kilot kropastani. Itsepäisenä ihmisenä sainkin hyvin kilot pois kolmen ensimmäisen lapsen jälkeen mutta neljännen jälkeen se ei ollutkaan enää niin helppoa. Kun vuosi oli kulunut viimeisimmän synnytyksen jälkeen päätin, että nämäkin kilot on saatava pois keinolla millä hyvänsä, jos ei omin keinoin niin kokeilen jotain dieettiä. Lueskelin FitFarmin sivuilta erilaisista dieeteistä ja moni niistä tuntui itselle tässä elämäntilanteessa liian raskaalta koska en pääse sinne salille treenaamaan, kun olen lasten kanssa kotona miltei 24/7 ja se pakollinen lenkkeily ei ole oma juttuni. Varsinkin kun joutuisin raahaamaan mukaan koko lapsilauman. Onneksi silmiin osui kuitenkin Simple, joka oli täydellinen itselle tähän tilanteeseen, otin sen samantien yhtään epäröimättä sillä mikäs sen helpompaa kuin syödä niin kuin käsketään!


Dieetin alussa lähtöpaino oli 69,7 kg josta tavoittelemaan lähdin -9 kg:n painonpudotusta. Olihan se kuuteen viikkoon kova tavoite ja hieman siitä vielä jäätiin sillä loppupunnituksessa paino oli 62,7 kg.Olin kuitenkin yllättynyt ja erittäin tyytyväinen sillä onhan tuo -7 kg kuuteen viikkoon ihan hurja pudotus pelkällä ruokavalion muutoksella.


Minun osalta dieetti jatkuu vielä niin kauan ennenkuin ollaan siellä 60 kg minkä painoin ennen lasten saantia. Kaike nkaikkiaan tämä oli ihan mahtava kokemus ja tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin, toiveissa olisi tulevaisuudessa saada tiukempi kroppa ja pysyvä hyvä fiilis!


Kiitokset koko FitFarmin teamille ja hyvää syksyn jatkoa!


-Marianne-
Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.