Leenan matka kohti kevyempää oloa

Leena sai pudotettua upeat 15 kiloa vain kymmenessä viikossa. Hän ei lähtenyt pelkästään lyhyelle dieetille vaan koko elämän pituiselle matkalle. Lue kuinka Leena onnistui elämäntapamuutoksessaan. 

FITFARMin valmennukseen mukaan lähtenyt Leena esittelee laihdutustuloksiaan peilin edessä.

"Olen 33 vuotta ja 177 cm pitkä. Alussa painoa oli 108,4 kg ja nyt 10 viikon jälkeen pituutta edelleen jäljellä se 177cm ja painoa 93,3 kg. Eli pudotus 15,1kg. Senttejä on lähtenyt rinnanympäryksestä pitkälti toistakymmentä kuten myös vatsan seudulta. Pohkeet, reidet ja peppu kutistunut myös niin että vanhat farkutkaan ei enää pysy jalassa. Paras palaute tuli puolen välin tienoilta mun 10 v tyttäreltä: ”Äiti, sun naama on pienentynyt tosi paljon. Ei mitenkään pahalla, äiti” Muutos todella näkyy ja tuntuu!

Noudatin ohjeita kirjaimellisesti 8 viikkoa ja tankkaukset tein ohjeen mukaan. 2 viimeisellä viikolla söin puuroa ja leipää extraa. Tuntui että keho oli niin loppu ja väsynyt.

Painon kertymiselle on tietysti paljon tekosyitä ja liikkumattomuudelle vieläkin enemmän. Enään ei oo tekosyitä vaan nyt on halu ja tahto tiputtaa vielä toiset 15 kg. Tälle toiselle puolelle annan aikaa vuoden loppuun että muutos olisi mahdollisimman pysyvä ja kantaisi loppuelämän. En niinkään haluaisi puhua dieetistä sillä kaikki muutkin ylipainoiset tietävät miten se loppuu =) Kyse on terveellisistä elämäntavoista ja hyvästä puhtaasta ruuasta joka kantaa eteenpäin. Toki joskus täytyy sallia itselleen herkkujakin, mutta ei päivitäin ekä mitä tahansa. Tässäkin asiassa päätöksillä ja valinnoilla on iso rooli. Leivon perheemme leivät itse ja teemme hampurilaiset itse alusta loppuun asti, lapset nauttii ja saavat terveellistä ”roskaruokaa” jota minäkin sallin jatkossa itselleni silloin tällöin.

Leena esittelee FITFARMin valmennuksessa saavuttamiaan painonpudotustuloksiaan peilin edessä.Olen harrastanut koko nuoruuteni koripalloa ja treenannut kovaa joten vauhtiin pääsy ei vaatinut todellakaan paljoa. Se vaati vaan nostamaan peränsä sohvalta ja lähtee liikkumaan. Aamulenkit tehtiin armottomassa pakkasessa Icebugit jalassa lähes peilijäällä alkuun =) Joten nyt kun kelit on ihan unelmat niin sekään ei vaadi enää niin paljon ponnisteluja.

Foorumilta saatu tuki on ollut ihan korvaamatonta, kiitos siitä. Porukka on ollut mahtavasti mukana ja tsempannu toisiaan."

FITFARMin ammattitaitoiset valmentajat auttoivat Leenaa painonpudotuksessa. Katso monipuoliset valmennuslähdöt ja lähde sinäkin mukaan!

 


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.