Helin huikea startti kohti terveellisempää elämää

Helin muutoskuvat ja kokemuksia FITFARMin rapakunto ja herkkukierre kursseista.

Helin muutoskuvat ja kokemuksia FITFARMin Rapakunto ja Herkkukierre kursseista.

Helin kokemuksia ja muutoskuvat FITFARMin Rapakunto ja Herkkukierre kursseista.

"Hei!

Osallistuin valmennuksiin Rapakunnosta eroon 30 päivässä ja Pysäytä herkkukierre. Alussa kun tutkittiin omaa syömiskäyttäytymistä huomasin paljon asioita mihin en ennen ollut kiinnittänyt yhtään huomiota, kun ne tajusi napostelu oli huomattavasti helpompaa jättää pois. Sorruin muutaman kerran herkutteluun ja sen huomasin heti omassa olossa, unen laatu oli huomattavasti huonompi ja seuraava päivä menikin sitten väsyneenä.

Alkuun minulla ei ollut oikein minkäänlaista säännöllisyyttä ruokailun kanssa mutta kuinka nopeasti sitä keho tottuukaan kunnoliseen rytmiin ja nyt jo ns. vaatii tiettyihin aikoihin ruokaa. Annokset ovat pienempiä ja syön useammin. Vireystaso pysyy siten hyvänä koko päivän.

Kunnon kohentaminen siinä sivussa olikin yllättävän helppoa, kun virtaa riitti koko päivän sitä jaksoi huomattavasti paremmin myös tehdä kaikki jumpat. Jumpat olivat ihanan selkeitä ja amatöörikin pysyi hyvin mukana. Kun aloittaa pikkuhiljaa ei ns. luovuta niin helposti vaan jaksaa jatkaa eteenpäin. Tästä sai oikein ihanan startin terveelisempään elämään!

- Heli"

Heli lähti kohottamaan kuntoaan ja muuttamaan syömistottumuksiaan Rapakunnosta eroon 30 päivässä- ja Pysäytä herkkukierre -kurssien avulla.  


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.