16.07.2019 2 min lukuaika

Bikini Challenge on auttanut jo tuhansia naisia saavuttamaan unelmiensa bikinivartalot! Ja mikä tärkeintä Bikini Challengen terveellinen ruokavalio, monipuoliset treenit ja valmentaja Satu Kalmin mentaalivalmennussisällöt ovat auttaneet naisia löytämään itsevarmuutta ja iloa elämäänsä!

heini pudotti 25 kiloa bikini challengella

"Miä oon ollut mukana Bikini Challengessa tammikuusta 2019 lähtien ja nyt päällekkäin kevään FitBelfiessä. Tässä ois mun muutoskuvat. Aikaväli kuvilla on syyskuu 2018 ja nyt kesäkuu 2019😊 Välissä 25kg kiloa eroa. -Heini"

 

anu on tiivistynyt valtavasti vaikka painoeroa on vain 2,5 kiloa!

"Tässä liitteenä muutoskuvani noin 10 kuukauden BC-matkaltani. Kolme Bikini Challengea vedin putkeen, alkuun Lean massilla, nyt viimeisimmän Shape upilla. Tämä viimeisin BC jäi pari viikkoa vajaaksi vakavan sairastumisen ja leikkauksen vuoksi. Painoa on lähtenyt vain 2,5kg mutta muutos näkyy! Ikää on jo 42v ja kroppa on ollut vuosikaudet tosi jumissa, joten olen todella onnellinen, että olen saanut valmennusten avulla aineenvaihdunnan käyntiin ja viimein myös näkyviä tuloksia aikaiseksi. Matka jatkuu kesän ajan omatoimisesti leikkauksesta toipuen, katsotaan mitä projektia sitten syksyksi keksitään. Tämä terveellinen elämäntapa on tullut jäädäkseen!T. Anu"

virve on saanut lihasta ja polttanut rasvaa bikini challengella

"Viime vuoden keväällä havahduin tympeään oloon ja tyytymättömyyteen. Hankin silloin salikortin, harjoittelin omalla saliohjelmalla pari kertaa viikossa ja osallistuin FitFarmin Simpleen. Ensimmäinen kuva on näpsäisty Simplen alussa huhtikuussa 2018. Painoa lähti kesään mennessä kymmenisen kiloa. Tammikuussa 2019 täytin 47 ja päätin antaa itselleni kaikkien aikojen synttärilahjan ja osallistuin Bikini Challengeen - ja innostuttuani vielä toiseenkin! Painoa ei ole lähtenyt kuin viitisen kiloa, mutta kehon profiili näyttää omiin silmiin muuttuneen aikalailla viimeisen viiden kuukauden aikana! Kuvat otettu 17.1. ja tänään 7.6. Olen niin vilpittömän kiitollinen FitFarmille ja etenkin valmentajallemme Satu Kalmille, jonka ehtymätön usko meihin muutosta tekeviin naisiin on vertaansa vailla. Ja ihanaa, kun voi nostaa hattua myös itselleen hyvin tehdystä työstä. Omaksi yllätykseksi vielä tässäkin iässä muutokset ovat mahdollisia. -Virve"

Kurkkaa lisää Bikini Challengelaisten kokemuksia täältä!

Bikini Challenge alkaa 26.8. taas täysin uusilla treeneillä ja ruokavaliolla!


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ