"Taustatarinani on se, että olen jo tämän vuoden helmikuussa ollut Lite Workoutsissa mukana pelkkää ruokavaliota noudattamalla, kun voitin valmennuksen ja salitreeni ei mahtunut kalenteriin tanssiharrastukseni lisäksi. Lähtöpainoni oli lähes 86 kg ja tuon 12 vkon aikana painoni putosi n. 8 kg. Siltä ajalta ei vaan valitettavasti ole aloituskuvaa!!!


Kesän ajan otin rennosti painon kuitenkaan nousematta ja päätin osallistua Bikini Challengeen elokuussa, jonka aloituskuvat on tuossa ylempänä. Silloin paino oli 77.7 kg. Pystyin noudattamaan todella hyvin valmennusta 4-5 viikkoa, mutta sitten tuli vakavat selkäongelmat välilevynpullistumineen ja salitreeni sekä tanssiharrastus oli lopetettava toistaiseksi. Pidin kuitenkin suurinpiirtein ruokavaliosta kiinni ja BC:n aikana tiivistyin kivasti, vaikka painoa lähti vain kolmisen kiloa. Kovat kivut ja pitkä sairausloma on jatkunut koko syksyn ja alkutalven. Sitten kävi mieletön mäihä taas ja voitin Simplen :) Olen kuntoutukseni ja aktiivisen arkiliikunnan ohella pitänyt tiukasti ruokavaliosta kiinni ja kuuden viikon aikana paino putosi 4 kiloa. Kuvien välillä on siis -7 kiloa ja paino tällä hetkellä 70 ja risat.  Koko vuoden aikana olen siis FitFarmin avustuksella pudottanut painoa 15 kiloa, mm. vatsasta -17 cm pois (toki melkein yhtä paljon myös lantiolta ja rinnanympäryksestä :D ) ja saanut jälleen terveellisen ruokavalion osaksi arkea siitä huolimatta että harratukset on ollut tauolla :)


Tammikuussa mukaan Bikini Challengeen tiivistämään pois loput tavoittelemani 5 kg ja kroppaa urheilullisempaan muotoon! :)


Terkuin,


Katri
Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.