05.09.2016 1 min lukuaika
"Olin kyllästynyt huonoon olooni fyysisesti ja henkisesti. Halusin kokonaisvaltaista muutosta ja kuulin kaverilta FitFarmin-Superdieetistä millä hän sai alun hyvään oloon ja upeaan kroppaansa.


Ennen laihdutusyritykset ja dieetit eivät ole kestäneet enkä ollut varma mitä söisin dieetilläni. Tavoitteena oli kuitenkin saada elämäntapa kuntoon eikä diettailla jonkin aikaa ja palata takaisin samoihin totuttuihin tapoihin.


Ongelmana oli kuitenkin syöminen. En syönyt ja jos söin niin iltaisin ja hyvin runsaasti. Liikunnan aloitin pikku hiljaa jo marraskuussa. Kävelin yhden bussipysäkin välin ja olin hengästynyt! Lopetin myös tupakoinnin verenpaineiden takia ja pelkäsin että lihominen jatkuisi sen vuoksi. Vaatteet eivät mahtuneet päälle ja/tai näyttivät huonolta päälläni. Omassa kropassa ja kuvissa ällötti olla mutta todella herättävää oli ottaa aloituskuvat! Ajattelin että näin ei vaan voi jatkua enää!


Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni kun olin lopen kyllästynyt kehooni ja tukalaan olooni joten päätin aloittaa elämäntapamuutoksen superdieetillä.


Dieetti sujui suhteellisen hyvin ja menin salille asenteella ”tuntu miltä tuntu!”. Verenpaineet ovat laskeneet normaalille tasolle, henkisesti voin paljon paremmin, ihoni ja hiukseni on hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea olen saanut senttejä pois. Kiloja lähtenyt vain kolme mutta lihasta on ilmeisesti tullut tilalle! Kunto on kasvanut ropisten ja nautin että vaatteet näyttävät hyvältä päälläni. Ennen kaikkea on kevyt ja hyvä olo henkisesti ja fyysisesti!


Tästä on hyvä jatkaa!"

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ