lauran upea funcfit muutos

"Päätin aloittaa FuncFitin tavoitteena pudottaa raskauden myötä tulleita lisäkiloja. Lisäksi halusin liikkua monipuolisemmin ja parantaa kehonhallintaa sekä liikkuvuutta. Ennen valmennusta olin harrastanut lähinnä juoksua, mutta liikkuvuusharjoittelua ja lihaskuntoharjoituksia en käytännössä ollut tehnyt.

FuncFitin ruokavalio oli monipuolinen ja helppo noudattaa. Harjoitukset sopivat hyvin arkeeni, koska ne pystyy tekemään kotona eivätkä ne vaadi paljon aikaa. Kahdeksan viikon aikana huomasin selkeän muutoksen liikkuvuuden paranemisessa. Myös aikaisemmin vaivanneet selkäkivut hävisivät. Kiloja lähti noin neljä, vaikka en noudattanut ruokavaliota pilkuntarkasti. Vyötäröltä lähti noin viisi senttiä. Liikunnan määrä luultavasti väheni entisestä, mutta laatu parani. Valmennus auttoi ymmärtämään myös levon merkitystä ja olemaan itselleen armollinen.

Kiloja ja senttejä tärkeämpää oli kohentunut lihaskunto, parempi jaksaminen ja kaikin puolin virkeämpi olo. Verensokeri pysyi tasaisena eikä nälkä juuri vaivannut, joten mielikin pysyi iloisena. Tämän kahdeksan viikon jälkeen aion ehdottomasti jatkaa funcfitin treenejä ja pudottaa vielä ne muutamat viimeiset kilot. -Laura"

FuncFit ei ole enää myynnissä, mutta tutustu mahtavaan uutuusvalmennukseen Naisten kotitreenivalmennus!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.