27.08.2021 2 min lukuaika

Petrin kokemuksia Go Fat Go ja SUPERDIEETTI®-valmennuksista

Petri sai herätyksen kehonsa kunnosta vuonna 2018 kun hän oli uimahallissa lapsensa kanssa. Järkytys oli suuri kun henkilövaaka näyttikin todella suurta lukemaa. Järkytyksen jälkeen oli aika toimia!

"Oon tosiaan Pete 38v. Mä tosiaan "heräsin" todellisuuteen omasta fyysisestä kunnostani kun olin 2018 alkuvuodesta lapseni kanssa uimahallissa ja satuin astumaan ajattelematta siellä olleelle vaa'alle ja meinas itku tulla, paino 126,8 kg!! (Pituuteni 170cm).

Olen mä nyt jo useamman vuoden tiennyt ja nähnyt olevani aivan järkyttävässä kunnossa mutta tuolloin silmäni aukesivat! Olin lopetellut röökaamista vuonna 2015 ja sen jälkeen lihoin yli 40kg hyvin nopeasti, selittelin kuntoani itselleni myös pienillä lapsillani sillä ei mukamas ollut aikaa liikkua ja huolehtia itsestäni.

2018 maaliskuussa päätin kokeilla fitfarmin ilmaista Go fat Go valmennusta.

Kun näin valmennusohjelman niin mietin että tää ei tuu ikinä onnistumaan mut tahto oli suuri, noin viikon jälkeen tiesin että tulen onnistumaan mahdottomalta tuntuvassa tehtävässä :) Gfg: stä jäi niin hyvä fiilis ja tulokset puhuivat puolestaan ja tykkäsin siitä että ruoka ja treeniohjelmat olivat selkeät ja "helpot" että päätin jatkaa 12vko pituiselle superdietille. Superdieetin aikana sainkin vaakalukeman alle 100kg joka oli minulle suuri tavoite😊

Petrin ennen ja jälkeen kuvat 12 viikon pituisesta Superdieetti®-valmennuksesta.

Positiivinen palaute läheisiltä auttoi jaksamaan!

Sain tässä kohtaa projektia myös tosi paljon positiivista palautetta muuttuneesta niin fyysisestä kuin henkisestikin uudesta minästä, Lapset mm sanoivat että iskä on paljon mukavampi ja rennonpikin kuin ennen, töissä tulokset ja motivaatiokin oli paljon parempi ja eipäs vaimokaan muutoksesta ole valittanut ;)

Pikku hiljaa myös huomasin että liikunnan ja treenaamisen sekä terveellisemmän ruokavalion myötä myös rakkaus itseäni kohtaa oli kasvanut suuresti ja arvostin itseäni huomattavasti aikaisempaa minääni enemmän! 

Nyt muutama vuosi myöhemmin liikunta ja treenaaminen on edelleen iso osa elämääni, vaaka lukema alkaakin tätä nykyä numerolla 8 🤗 ja tavoitteet kropan muokkaamisen suhteen ovat edelleen olemassa mutta ne ovat paljon muuttuneet!💪

Petrin ennen ja jälkeen kuvat. Petri teki elämäntapamuutoksen Fitfarmin avulla.

Lue myös: Nina sai apua ylipainoon ja oppi syömään oikein

Ammattilaisten apu auttoi onnistumaan

Mä voin rehellisesti sanoa et mä koen Fitfarmin valmennusten olleen todella ratkaiseva tekijä matkalla kohti onnellisempaa minää!!

Kuvat:

  • (Boxereissa) 12vko superdietin 9.4.2018 muutoskuva 
  • Toinen kuva kokonaismuutos ennen ekaa GFG-almennusta 19.3.2018 ja nyky hetki.

- Pete"

Petri oli mukana Go Fat Go -valmennuksessa ja SUPERDIEETTI®-valmennuksessa. Tutustu kaikkiin laihdutusvalmennuksiimme ja aloita matka kohti kevyempää oloa!

 


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.