13.02.2018 1 min lukuaika"Olen jojoillut painoni kanssa ja nyt oli aika tehdä ryhtiliike. Ennen tätä valmennusta takana oli joulu ja kaikki vuodenvaihteen herkuttelut joten olo oli aika turvonnut ja halusi muutosta.

Ikää on 43 v ja herkuttelulla on tullut rasvaa kerrytettyä, varmaan myös kolme lastani ovat muokanneet vartaloani ?

Noudatin valmennuksen ohjeita tarkasti ja helppoahan se oli kun ammattilaiset olivat miettineet kaiken valmiiksi, itse tarvitsi vain lukea mitä tehdä ja mennä niillä.

Foorumin ja FB-ryhmän kautta sai tosi hyviä neuvoja ja perusteluita miksi jotain tehdään niin kuin tehdään.

Painoa lähti 2,1 kg ja senttejä vyötäröltä -3 cm, ei suuren suuri muutos mutta lyhyt oli aikakin. Itse en huomannut peilistä mitään muutosta mutta kuvien kautta näkee että kyllä on kuitenkin alkanut tapahtumaan.

Työstettävää vielä on joten jatkoryhmässä jatkan ja sitten pidemmän ajan tavoite on lopettaa jojoilu ja pysyä saavutetuissa mitoissa.

Suoda itselleen nautintoja mutta kohtuullisesti että ei lähde paino uudestaan nousuun.

Mies oli yhtä aikaa Viimeiset 5 kiloa Äijäeditionilla ja hänellä paino tippui -4,5 kg ja vyötäröltä lähti -5cm.

Hänellä on verenpainelääkitys ja vähän ennen dieetin alkamista lääkkeet loppuivat mutta dieetin aikana paineet pysyivät niin alhaalla että uusia lääkkeitä ei ole tarvinut hakea.

Jatkoryhmässä hänkin jatkaa ja nyt näyttää siltä jotta tällä ruokavaliolla ja liikunnalla paineet pysyvät hyvinä ilman lääkitystä."

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ