caritan muutoskuva, carita on pudottanut painoa, saanut lihasta ja ryhti on parantunut Bikini Challenge in 30 Days valmennuksella

Carita on laihtunut nopeasti ja kiinteytynyt ja saanut hyviä kokemuksia fitfarmin Bikini fit in Days valmennuksella

"Olin lapsena kova urheilemaan. Harrastin monipuolisesti eri urheilulajeja, ja koulunikin suoritin urheilulinjalla ala-asteelta aina lukion päättymiseen asti. Lukion lopussa kirjoituksiin valmistautuminen ja jalkojen penikkavaivat söivät motivaatiota, ja urheiluharrastukset jäivät lopulta tauolle.

Tuoreen parisuhteen myötä myös sohvalla löhöily ja herkuttelu lisääntyivät arjessa. Jossain vaiheessa heräsin siihen tosiasiaan, että olin sokerikoukussa, ja henkinen huono olo oli tullut kuin varkain.

Tein kyllä ryhtiliikkeitä joista seurasi painon jojoilua, sillä aloin helposti urheilla liikaa ja syödä liian vähän, mikä taas aiheutti huonoa oloa ja repsahduksia. Vuoden 2018 lopulla päätin kokeilla nettivalmennusta, ja päädyin tilaamaan FITFARMin Bikini Fit in 30 Days -valmennuksen. Se tuntui sopivan lyhyeltä ajanjaksolta sitoutua, ja nähdä miten nettivalmennus sopii minulle.

Valmennus osoittautui tiukaksi, mutta äärimmäisen palkitsevaksi. Tuloksia alkoi näkyä heti ensimmäisestä viikosta lähtien, ja oli vapauttavaa vain noudattaa orjallisesti ohjeita ja treenata sata lasissa, koska pystyi luottamaan, että ohjeiden avulla tuloksia todellakin syntyy. Henkinen hyvä olo ja motivaatio salitreenaamiseen palautuivat, kun pelikuva alkoi taas miellyttää, kunto parantua eivätkä vaatteet enää kiristäneet päällä.

Tämä valmennus toimikin minulla aivan loistavana kick starttina kohti terveellisiä elämäntapoja, ja olen todellakin tyytyväinen, että lähdin mukaan. Bikini fitin jälkeen jatkoin re-dietin kautta viikko sitten alkaneelle Bikini Challengelle, ja innolla odotan, mitä tämä valmennus tuo mukanaan. Mukavaa kevättä ja tsemppiä kaikille treeneihin! 

Terveisin, Carita"

Bikini Fit in 30 Days™ on naisille suunnattu tehokas dieetti. Jos sinuakin kiinnostaa tehokas rasvanpoltto ja salitreenit, lue lisää valmennuksesta ja lähde mukaan! 


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.