Lihakset ovat kiehtoneet minua jo nuoresta tytöstä. Pelasin lentopalloa yläasteelle asti ja kuntosali tuli kuvioihin vuonna 2012. Monta vuotta ahersin yksin salilla vailla päämäärää. Tiesin vain, että rakastin reenaamista ja sitä hyvää fiilistä minkä siitä sai. Tuloksia tuli tiettyyn pisteeseen asti, mutta tiesin tarvitsevani apua. Tuntui että junnasin paikallani. Kaikki muuttui maaliskuussa 2017.Ostin Bull's All Out -valmennuksen. Sitte mentiin ja kovaa. Ensimmäisen kymmenen viikon valmennuskauden jälkeen tulokset puhuivat puolestaan. Mun elämässä tapahtui käännekohta. Mä olin juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olin haaveillut kisaamisesta vuosia, mutta aina kun joku kysyi aiheesta niin vastasin ”ei todellakaan”. Lähinnä siksi, etten mä antanut itselleni lupaa edes ajatella asiaa. Eihän sellaista haavetta voi toteuttaa. Ei vaan voi. Se taisi olla kesäkuu, kun sanoin itselleni ”Anu, sä haluat kisata.” Rupesin itkemään, kun sanoin sen ääneen. Kerroin tästä mun aviomiehelle ja hän kannusti ottamaan Jariin yhteyttä. Sovin Jarin kanssa tapaamisen syyskuussa 2017. Pelotti ihan helvetisti, että nauraako se mut toimistosta pihalle. No ei nauranut. Kerroin mun haaveesta olla Body fitness-lavalla jonain päivänä. Jari katsoi mun kunnon ja sanoi, että ”vuoden päästä sä siellä seisot”. Niin kuin kivi olis pudonnu mun sydämeltä. Nyt mulla oli tavoite kirkkaana mielessä, jota kohti kulkea.


Syyskuu 2017 - toukokuu 2018 meni rakennuskaudella ja nautin tästä ajasta todella paljon. Meillä oli yhdeksän kuukautta aikaa rakentaa lisää lihasta ennen dieetin alkua. Tämä aika meni yllättävän nopeasti. Kerkesin saamaan noin seitsemän kiloa lisää massaa. Tämä rakennuskausi oli aivan huippuhauska, koska sai syödä todella paljon ja reenit kulki. Päätin, että koko talvi kuljetaan trikoissa ja hupparissa. Emmä kyllä olisi mihinkää muuhun mahtunukkaa.


Itse dieettiaika meni hyvin ja todella nopeasti. Nautin joka hetkestä, jokaisesta päivästä. Mä olin toteuttamassa mun unelmaa ja siksi kaikki tuntui tosi helpolta. En ressannut oikeastaan mistään, koska luotin Jariin täysin ja hän luotti muhun. Helppoa, kun tekee kaiken niinkuin valmentaja sanoo. Työ tuotti tulosta ja tämä tyttö voitti elämänsä ensimmäisistä SM-kisoista pronssia! En oo vieläkään oikein sisäistänyt tätä asiaa. Sanoin mun miehelle ennen kisoja, että mun unelma on olla kuuden parhaan joukossa. Ja mä olin. Mä tein mun unelmasta totta ja vähän enemmänkin!


Mä toivon, että mun All Out-tarina inspiroi ihmisiä tavoittelemaan omia unelmiaan. Mikä tahansa on mahdollista, kun uskot itseesi ja teet asioita täydellä sydämellä! Ja jos et usko itseesi, etsi ihminen, joka uskoo. Mulle se ihminen on Jari. Ilman Jaria mä en olisi tässä. En voi kiittää tarpeeksi. All Outin kautta mä olen myös saanut elämääni paljon ihania ystäviä. Tää ei oo pelkkä nettivalmennus. Tää on paljon enemmän. Mä oon ollu valmennuksessa mukana 1,5-vuotta ja matka jatkuu. Tänne mä kuulun. Mä olen löytänyt kotiin.


-Anu


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.