Alpha Xon valmennus, jossa leivoksista muokataan veistoksia. Kovalla perustreenillä kasvatetaan lihasta, poltetaan laardia ja lisätään suorituskykyä. Tällä combolla taotaan kovaa jälkeä, pysyviä tuloksia ja ympäri vuoden kestäviä kovia kondiksia.

Valtteri:

"Parin viime vuoden aikana kiloja oli päässyt kertymään runsaasti ja jossain vaiheessa alkoi ottamaan tosi kovaa päähän. Siinä sitten jonkin aikaa mietittyäni, että jotain pitäisi alkaa tekemään, pienellä kavereiden painostuksella tulin siihen päätökseen että kokeillaan Alphaa. Aikaisempaa salikokemusta ei juuri ollut, joten kynnys lähteä tämmöiseen reeniohjelmaan oli suuri, vaikka koko ikäni kuitenkin jotain aina tullut harrasteltua. Kuitenkin heti kun ohjelman pääsi aloittamaan alkoi salilla käyminen maistua, varsinkin kun oli pari kaveria samassa ohjelmassa.

Ruokavalio oli hyvä ja alun epäröinnin jälkeen myös aterioiden syöminen alkoi tuntua helpolta. Huomasin heti muutoksia, olo oli paljon parempi ja pirteämpi, turvotus kehossa ja naamassa alkoi laskea nopeasti.  Parin viikon jälkeen paino oli pudonnut jo muutamalla kilolla mikä toi tietysti huomattavasti motivaatiota lisää. Nyt 9 viikon jälkeen olo on todella hyvä, painokin pudonnut huikeat 10 kiloa. Tästä jatketaan entistäkin motivoituneempana ja ennenkaikkea vahvempana eteenpäin!"

Valtteri onnistui FitFarm Alpha-valmennuksella

Valtteri sai mahtavia tuloksia FitFarmin Alpha-valmennuksella

Mikko:

"-4,5 kg ja noin 10 cm mahasta veks."

Miehille tarkoitettu FitFarmin Alpha-valmennus, jonka avulla Mikko pudotti kiloja tehokkaasti

Niko

FitFarmin miehille tarkoitettu Alpha-valmennus, jonka avulla Niko sai itsensä kuntoon

Alpha X alkaa pian! Lähde sinäkin mukaan! Jokaisessa 6 viikon valmennuskokonaisuudessa priorisoidaan yhtä tiettyä lihasryhmää. 


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.