03.01.2020 1 min lukuaika

Suosituin valmennukseni Bikini Challenge® alkaa jälleen 13.1 ja valotan nyt tarkemmin mikä sisältö tulee olemaan.

Mukana ovat edelleen tutut kokonaisuudet PRO, X-SHAPE sekä HOME eli jokainen löytää itselleen oman paikkansa valmennuksen sisällä. 

PRO on niille treenaajille, jotka haluavat haastaa itsensä salilla sekä keskittyä lihasmassan kasvatukseen. X-SHAPE on oikea kokonaisuus niille treenaajille, joiden tavoitteena on lihaksen kasvatus, kiinteytyminen tai rasvanpoltto. HOME on kotitreenaajien oma valmennuskokonaisuus. 

Mukana on myös uusi Body Boost ruokavalio ja -treeniohjelma, jotka sopivat rasvanpolttoa tavoitteville, niille, jotka siirtyvät dieetiltä ylläpitoon tai niille, jotka ovat jo hetken olleet ylläpito-ruokavaliolla. Body Boost -treeniohjelma sisältää 4 salitreeniä viikossa; nämä treenit painottuvat volyymiin eli niiden avulla herätetään kroppa kunnolla ja lupaan, että hiki virtaa. Tähän kun yhdistetään säännöllisesti päivittyvä ruokavalio, jossa on mukana myös hiilihydraatteja, alkaa aineenvaihdunta pelaamaan paremmin.

Nainen sitoo kengännauhoja ennen salitreenin aloittamista. Bikini Challenge® sisältää kolme eri valmennuskokonaisuutta, myös salitreeniohjelman naisille!

Body Boost ei ole kaikkien juttu ja Bikini Challengessa on mukana tuttuun tapaan ruokavaliot ylläpitoon eli lihaksen kasvatukseen sekä Balanced- ja Low carb -dieetit rasvanpolttoon. Saliohjelmia löytyy vino pino eli 4-jakoinen ohjelma on saatavilla pakarapainotuksella tai ilman. Myös 3- ja 2-jakoinen treeniohjelma löytyy myös valmennuksesta. Kotitreenaajille Bikini Challnegessa on tarjolla 10 kotitreeniä päivityksineen.

Ruokavalioiden ja treeniohjeiden lisäksi valmennukseen kuuluu mm. mentaalipuolen tehtäviä, fyysisiä viikkohaasteita, rentoutus ja liikkuvuustreenit, laaja ruoka-aine pankki sekä reseptejä. Olen itse foorumilla vastaamassa kysymyksiin teamin kanssa ja aktiivisesti mukana suljetussa FB ryhmässä.

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi. 

Mitä siis vielä odotat? Lähde mukaan Bikini Challengeen tekemään tuloksia. Nyt on hyvä aika panostaa omaan hyvinvointiisi!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!