Nyrkkeily on todella kokonaisvaltaista treeniä. Keskikroppa, kehon koordinaatio, räjähtävyys, hapenotto ja muut eri osa-alueet joutuvat testiin tuossa mahtavassa lajissa. Kuntonyrkkeily on myös laji, mitä moni haluaisi kokeilla ja harrastaa, mutta kynnys kamppailusalille lähtemiselle on liian suuri. Nyt tämä kynnys on poistettu sillä kuntonyrkkeilytreenit tuodaan sinulle kotiin!

Sport™-valmennus tuo verkkoon jotain, mitä ei ole aikaisemmin ollut olemassa sillä valmennuksessa on nyt mukana myös ammattimaiset kuntonyrkkeilytreenit, joista selviät ilman välineitä. Kuntonyrkkeilytreenit voit tehdä kätevästi omasta kotoa käsin noudattaen ammattilaisten ohjeita. Sport-valmennuksen kuntonyrkkeily-osio eroaa normaalista kuntonyrkkeilystä niin, että siinä opetellaan todella tarkasti oikeat lyöntitekniikat. Eli et keskity pelkkään kunnon kohottamiseen ja ilmaan huitomiseen vaan opit tarkasti miten tehdä mitäkin liikettä.

Sport™-valmennuksessa tulee joka viikko uusi kuntonyrkkeilytreeni, jossa opetellaan uuden lyönnin tekniikka, tehdään alkulämmittely, varjonyrkkeiltytreeni kyseisen viikon tekniikkaa käyttäen sekä loppuun lyhyt sykkeennosto harjoite. Treenit kestävät kokonaisuudessaan noin 30min, joten ne sopivat kiireisellekin ihmiselle tai esimerkiksi paljon matkustavalle, koska kuntonyrkkeilytreenit kulkevat mukanasi läppärillä ja älypuhelimella.

Kuntonyrkkeilytreenien suunnittelusta sekä ohjaamisesta videoilla vastaa vapaaottelija Janika Antinmaa. Janika on kolminkertainen Suomen mestari, Euroopan mestari sekä vapaaottelun hopeamitalisti, joten tekniikat, joita tulet oppimaan on testattu vedenpitäviksi.

Nyrkkeilytreenit menevät Sport-valmennuksessa osana kestävyysharjoittelua, eli mikäli lenkille lähtö ei ole se sinun oma juttu, niin tästä voisi löytyä sinulle uusi tehokas harrastus!

SPORT™-valmennus alkaa 24.6.

Artikkelin kirjoitti valmentaja Matias Koistinen


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?