28.02.2019 1 min lukuaika

Bikini Fit in 30 Days -valmennus alkaa 27.5.

Vielä ehdit kesäkuntoon!

Joskus käy niin, että kevään korvilla, kun aurinko alkaa paistaa ja ulkona alkaa lämpenee, heräämme siihen että kesä on jo ovella ja bikinikroppa on vielä täysin vaiheessa. Onneksi vielä ehtii tehdä peliliikkeitä ja saavuttaa kesäkunnon!

4 viikon tehokas kehonmuokkausvalmennukseni Bikini Fit in 30 Days alkaa sopivasti 27.5. eli ennen parhaita rantakelejä ehtii tehdä vielä paljon!

Tämä neljän viikon mittainen naisille suunnattu valmennus tähtää tehokkaaseen rasvanpolttoon, eli tässä valmennuksessa otetaan lyhyestä ajasta kaikki irti! Mukana on tehokas dieetti, 4-jakoinen saliohjelma sekä HIIT-treenit.

nainen kokkaa terveellistä välipalaa hedelmistä kesäkeittiössä

Neljän viikon ajan treenataan neljästi viikossa salilla ja treenit on suunniteltu intensiivisiksi, jotta saadaan mahdollisimman tehokkaasti muokattua kehoa lyhyessä ajassa.  Salitreenissä on mukana mm. super- ja tripla-sarjoja sekä lyhyempiä palautusjaksoja liikkeiden välillä, jotta rasvanpoltollinen hyöty maksimoidaan lihaskuntotreenien yhteydessä. Ohjelmassa on reilusti treeniä pakaroille sekä keskivartalolle. Cardio-treenejä tehdään ohessa tehostamaan vielä rasvanpolttoa ja niitä voi tehdä esim. porraskoneessa, ulkona rappusissa, juoksumatolla tai vaikka lenkkipolulla.

Ruokavalio on tehokas dieetti, jossa syklitetään hiilihydraatteja takaamaan, että kroppa vastaa dieettiin tehokkaasti ja tämä tuo myös ruokavalioon mukavaa vaihtelua eri päivien välillä.

Jos tavoitteenasi on kesäksi vielä kiinteytyä, tämä valmennus on juuri sinulle!!

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi

Lue lisää ja liity Bikini Fit in 30 Days -valmennukseen!


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ