30.11.2018 1 min lukuaika

Marraskuu on perinteisesti Suomessa hilpeää aikaa - oli sitten lunta tai ei, pimeyttä riittää aamusta iltaan ja aurinko käy taivaalla lähinnä vilkuttamassa ennen lähtöään. Ei siis ihme, että moni hautautuu viimeistään tässä vaiheessa talvea sohvan nurkkaan, pistää treenikamat naftaliiniin ja kaivelee ne sieltä uudelleen vasta kevätauringon sarastaessa.

Pimeys ja ankeus eivät kuitenkaan ole mikään este treenirutiinien säilyttämiselle ja liike on lääke myös kaamosankeuden suhteen. Mistä siis kaivaa motivaatio liikkeelle lähtöön?    • Pyydä kaveri mukaan


Pimeydessä on paljon kivempi tallustaa kaverin kanssa kuin yksin! Pyydä mukaan kaveri, joka kaipaa motivaatioboostia itsekin, tai lähde jonkun treenihullun kaverisi mukaan, jos tarvitset vetoapua.  Lenkille tai jumppaan tulee paljon helpommin lähdettyä, jos sovit siitä kaverisi kanssa etukäteen.

 

    • Liiku lasten kanssa


Ota mallia lasten liikkumisesta! Lapset touhuavat kaikenlaista aamusta iltaan, joten oli lapset sitten omia tai lainattuja, nappaa heistä esimerkki ja ota liikunta leikin kannalta!    • Bailaa musiikin tahtiin


Pistä napit korviin tai mankka muuten täysille ja treenaa lempimusiikkisi tahtiin. Anna pepun keinua ja heiluta käsiä äläkä mieti, näytätkö toopelta ja uskalla nauraa itsellesi. 

    • Kokeile uusia lajeja


Lähde rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja. Miltä kuulostaisi aikuisten telinevoimistelu tai lattaritanssikurssi? Kun tartut reippaasti uusiin haasteisiin, saat tekemiseen uutta mielenkiintoa ja liikuttua tulee ihan huomaamatta.

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ