06.05.2019 2 min lukuaika

Kuvittelepas seuraavanlainen tilanne: treenit ovat kulkeneet hyvin ja niistä tulee hyvä olo. Olet saanut energiaa päiviisi ja jaksat arjessa entistä paremmin. Suunnitelmissa on lomamatka ja sinua stressaa pystytkö jatkamaan treenejä samaan malliin myös lomalla. Ei huolta paniikkiin sillä treenit onnistuvat kätevästi myös lomalla. Kohteessa on varmasti kuntosalejakin mutta tarjolla on toisenlainenkin vaihtoehto!

Vastuskuminauhat ovat olleet unholassa hetken mutta nostaneet suosiotaan viime aikoina. Vastuskuminauhojen kanssa treenit kulkevat mukanasi töissä, kotona ja jopa unelmien lomamatkalla; miltä kuulostaisi treeni pilvenpiirtäjän kattoterassilla, puistossa tai meren rannalla? Vastuskuminauhojen avulla voit tehdä tehokasta lihastreeniä ja verrytellä kroppaa mistä ja milloin vain.

HOME by Jutta valmentaja Milla makaa lattialla ja treenaa vastuskuminauhojen kanssa.

Mitä vastuskuminauhat ovat ja miten niillä treenataan?

Vastuskuminauhat ovat nimensä mukaisesti eri paksuisia kuminauhoja, joita käytetään treenaamiseen. Niiden avulla voit aktivoida tukilihakset ja treenaat kätevästi eri lihasryhmät. Ne sopivat monenlaiseen treeniin, ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat kevyitä kantaa mukana. Vastuskuminauhoilla ei saa ihan samanlaista treeniä kuin kuntosalilla, mutta lihaksiin saa tehokkaan poltteen ja mikä tärkeintä, treenit eivät jää välistä.

Lomamatkan ja kodin lisäksi, vastuskuminauhat kulkevat mukana myös työpaikalle eli voit tehdä työpäivän virkistykseksi pienen taukojumpan yksin tai työkaverin kanssa. Verryttele käsiä, selkää, niskoja ja vältä päänsärky ja muut ongelmat.

HOME by Jutta valmentaja Milla demonstroi FitFarmin -vastuskuminauhan käyttöä.

Mistä vastuskuminauhoja saa?

Vastuskuminauhoja saa esimerkiksi FitFarmin uudesta verkkokaupasta. Mukana tulee kätevä kantopussi, jonka avulla vastuskuminauhat pysyvät tallessa ja puhtaana! Paketti sisältää monenvärisiä vastuskuminauhoja, joita käytetään eri tarkoituksiin:

  • Turkooseilla nauhoilla treenaat tukilihakset ja pakarat kuntoon.
  • Violetilla nauhalla verryttelet ja treenaat vaikkapa käsiä ja selkää.
  • Vaaleanpunaisella nauhalla kevennät leuanvedoja ja saat vastusta eri liikkeisiin.

Vinkkejä: pidä vastuskuminauhat puhtaina huuhtelemalla niitä silloin tällöin haalealla vedellä. Säilytä ne niille varatussa kantopussissa niin ne pysyvät parempana pitkään mutta älä jätä kantopussia suoraan auringonpaisteeseen koska se voi vaurioittaa vastuskuminauhoja.

Osta oma vastuskuminauhasettisi FitFarmin verkkokaupasta. Muista tägätä oma vastuskuminauhatreenisi Instagramissa (#fitfarmkotitreenisetti) niin sekä me että muut seuraajat näemme millaista treeniä sinä olet tehnyt!

PS. Oletko muuten huomannut, että uuteen HOME by Jutta -valmennukseen kuuluu kyseinen jumppakuminauhasetti?


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!