18.05.2022 2 min lukuaika

FITBACK & DELTS -TREENIVALMENNUS NAISILLE!

Olethan jo kuullut meidän upeasta FITBACK & DELTS -uutuusvalmennuksestamme? Tätä valmennusta on odotettu meiltä pitkään ja nyt se on vihdoin saatavilla! Päätimme tämän kunniaksi esitellä hieman meidän treenivalmennusten luonnetta yleisesti ja vielä erityisemmin sitä, mitä tämä huikea uutuusvalmennus pitää sisällään sekä esitellä kolme tärkeää syytä, miksi sinunkin kannattaisi lähteä mukaan tähän valmennukseen!

FITFARM valmennustiimin valmentaja Lilian Snäll.

1. Tässä treenivalmennuksessa varmistat treeniesi nousujohteisuuden

Olet varmasti kuullut, että nousujohteinen treenaaminen on avain kehittymiseen ja tuloksiin, mutta mitä tällä nousujohteisella treenaamisella oikein tarkoitetaan? Nousujohteisella treenaamisella tarkoitetaan sitä, että treenit kehittyvät samaa tahtia kuin sinäkin – kuormaa tai sarjoja lisätään, erikoistekniikoita hyödynnetään, treenikertoja lisätään… Tapoja tämän toteuttamiseen on monia.

Treenivalmennuksissamme sinun ei tarvitse itse pohtia, miten haastaisit itseäsi seuraavaksi, jotta kehittyisit jatkossakin vaan valmentaja tekee tämän kaiken puolestasi – tehtäväksesi jää vain treenien tekeminen. Fitback & Delts -valmennuksessa pääset treenaamaan vähintään kolmesti viikossa. Voit valita joko 3- tai 4-jakoisen treeniohjelman tai kotitreeniohjelman, joilla kaikilla treenaat viikottain tehokkaasti koko kehosi läpi, painottaen selän ja olkapäiden kuormitusta. Eri jakoisten treeniohjelmien välillä voi myös vaihtaa kesken valmennuksen, jos tuntuu, että esimerkiksi aikasi riittääkin useampaan treeniin viikossa kuin mitä aluksi ajattelit. Myös kotitreeniohjelma on kätevä, jos et pääsekkään esimerkiksi lähtemään joskus salille! Tällöin voit tehdä kotitreeniohjelmasta vastaavan treenin, jonka olisit tehnyt salilla.

2. Saat tietää, miten liikkeet tulisi oikeaoppisesti tehdä

Oletko koskaan löytänyt itseäsi tilanteesta, että olet ollut treenaamassa, mutta sinulla ei ole ollut aavistustakaan, mitä olet tekemässä? Tämä on hyvin yleistä. Kuntosalilla treenaaminen on yksi niistä harrastuksista, joka aloitetaan usein itsekseen, ilman että kukaan olisi neuvomassa, miten liikkeet tehdään tai miten eri laitteita käytetään. Internetistä ja eri sosiaalisen median alustoilta löytyy kyllä paljon vinkkejä ja ohjevideoita liikkeeseen kuin liikkeeseen, mutta hyvin harvoin varmuutta siitä, onko liikkeen ohjaajalla todellisuudessa itselläkään tietoa siitä, miten liike kuuluisi tehdä oikeaoppisesti.

Meidän treenivalmennuksiin kuuluu aina selkeät ohjevideot, joilla ohjeistetaan eri liikkeiden tekniikat niin, että kaikki valmennuksessa olevat tietävät tarkalleen, mitä liikkeessä tapahtuu ja missä lihaksissa liikkeen kuuluisi tuntua. Meidän valmennuksissa voit myös varmistua siitä, että valmentajat todellakin tietävät, miten liikkeet oikeaoppisesti tehdään. Näin on myös Fitback & Delts -valmennuksen kohdalla, jossa valmentaa liikuntatieteiden maisteri! Jos liikkeiden kanssa esiintyy mitään kysymyksiä tai toivoisit korvaavaa liikettä, valmentajamme auttaa näissä asioissa mielellään ja on käytettävissäsi koko valmennuksen ajan!

Nainen on aloittamassa treeniä kuntosalilla iloisena.

3. Saat käyttöösi ruokaohjelman, joka tukee treenejäsi ja kehittymistäsi

Jotta treenit kulkisivat ja kehitystä tapahtuisi, täytyy myös ruokapuolen olla kunnossa. Lähtökohtaisesti monet treenaajat syövät treenimääriinsä ja tavoitteisiinsa nähden liian vähän ja juuri tästä syystä meidän treenivalmennuksissamme ruokaohjelma kuuluukin aina valmennukseen!

Ruokaohjelmia on helppo noudattaa, sillä ne perustuvat normaaliin, terveelliseen kotiruokaan. Valmentajamme neuvovat myös lisäravinteiden käytössä, jos näille esiintyy tarvetta. Ohjelmat ovat myös täysin muokattavissa erityisruokavalioiden mukaan ja valmentajamme auttavat aina ruokavalion kanssa, jos sen kanssa tulee mitään kysyttävää! Myös Fitback & Delts -valmennuksessa saat ammattilaisen suunniteleman ruokaohjelman käyttöösi ja voit näin varmistua siitä, että treenisi kulkevat, kehitystä tapahtuu ja palautuminenkin on optimaalista!

Varmista sinäkin paikkasi tämän huikean uutuuden ensimmäisestä lähdöstä ja lähde mukaan!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.