24.08.2018 2 min lukuaika

Jo 5 vuotta naisia elämänsä kuntoon laittanut valmennus Bikini Challenge alkaa 27.8. ja luvassa on paljon toivottuja uudistuksia!

Valmennuksen ovat suorittaneet jo tuhannet naiset ja nyt haluan tarjota myös konkareille uutta haastetta: sekä niille, joilla on vankka treenitausta että niille, jotka hyppäävät uutena mukaan! Tätä on toivottu todella paljon! BC-valmennukseen tulee mukaan uusi Advanced-osio, joka sisältää oman ruokavalion lisää lihasmassaa tavoitteleville, optimoidut ohjeet lisäravinteisiin sekä omat päivitykset 4-jakoiseen treeniohjelmaan. Näillä keinoilla ohjelma viedään täysin uudelle tasolle. Luvassa on mm. erikoistekniikoita, joilla haastetaan kohdelihaksia viemällä rasitus ja intensiteetti astetta kovemmalle tasolle.Toinen toivottu uudistus on päivitykset 3-jakoiseen saliohjelmaan. Syksyllä nyt siis myös 3-jakoinen saliohjelma kehittyy ja kasvaa valmennuksen edetessä.

Kolmas merkittävä päivitys valmennukseen on se, että nyt voi 4-jakoisessa ohjelmassa valita itselleen treeniohjelman erilaisille painotuksilla! 4-jakoisesta saliohjelmasta on mukana siis 4 erilaista versiota! Basic on koko kehoa tasaisesti muokkaava ohjelma, Glutes painottaa pakaroita ja alakroppaa, Upper body painottaa ylävartaloa ja Core Extra taas painottaa keskivartaloa. Nämä kaikki versiot ovat kaikille osallistujille saatavilla! Voit siis treeneissäsi valita haluatko treenata tasaisesti koko kehoa vai keskittyä enemmän esim.- pakaroihin.

Muita mukavia lisäyksiä ovat mm. kasvisruokavalio vegaaniruokavalion rinnalle sekä päivitetty runsaampi ruoka-aine pankki korvaavuuksille.Näiden uudistusten ohessa valmennuksen tutut ja toimivat perusasiat eivät tietenkään unohdu, eli mukana on tuttuun tapaan 2-jakoinen saliohjelma sekä kymmenen erilaista viikkotreeniä, joilla valmennuksen voi suorittaa halutessaan myös kotona. Ohjelman aikana ei ole siis pakko treenata salilla lainkaan.Ruokavaliossa on edelleen toimiva syklitysmalli päivityksineen ja kolme eri ryhmää tavoitteen mukaan: Lean Mass ylläpitäjille ja lihasmassaa haluaville, Shape Up kiinteytyjille sekä Fat Burn rasvanpolttoon panostaville, joilla pudotettavaa on enemmän. Mukana on myös tuttuun tapaan reseptejä, valmentajan viikkolivet, oma Facebook-ryhmä, yhteistapaaminen sekä mentaalivalmennusta!

Kannattaa siis lähteä porukkaan mukaan 27.8.! Lue lisää Bikini Challengesta täältä!

Artikkelin kirjoitti Bikini Challenge -valmentaja Satu Kalmi


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ