Meidän keto-valmennukset ovat muuttaneet monen ihmisen elämän. Lue miten KETO365™- ja KETO49®-valmennuksissa mukana olleet asiakkaamme kuvailivat valmennuksia ja onnistumisiaan!

Uusi ketoilija kertoo KETO365™-valmennuksesta

"Todella huikea valmennus. ryhmän monipuolisuus tuo tietoa, toivoa, myötä intoa, oppia, Tsemppiä jne. Me uudet untuvikot voidaan olla rasite jatkajille, mutta samalla he saavat kertaus on opintojen äiti-tyyppistä tukea ja voivat "huokaista" kun huomaavat selättäneensä jo alkukankeudet. Minulle taas tärkeää on saada lukea heidän onnistumisistaan, sudenkuopistaan, sortumisista, takaisin ruotuun pääsemisistä yms, joista imen tietoa ja oppia ja tsemppiä omalle taipaleelle.

Valmennus on osaavaa, myös henkistä puolta tukevaa, joka on yllättävänkin isossa osassa tässä projektissa. Ainakin omalta osaltani voin sanoa, että ruoka rytmiin päästyäni ja opittuani hieman käyttämään korvaavuuslistaa/muiden ruokaohje päivityksiä, niin syöminen/mieliteot tms eivät ole tuntuneet vaikeilta, vaan juurikin se henkinen puoli ja oman pään "uudelleen ohjelmointi", mutta siihen on saatu apuja valmennukselta ja muilta ryhmäläisiltä.
En oikein osaa sanoa mitään, mitä olisin jäänyt kaipaamaan valmennuksessa, tuntuu, että aina jos on ollut ongelmia terveyteen tai painon jumitukseen tms liittyen, niin olen saanut tietoa ja tukea. Se on sitten eri asia kuinka kauan sen tiedon sisäistäminen on kestänyt mutta periksi ei ole tarvinnut antaa, ei ole tullut edes mieleen, että lopettaisin, koska olotila on kaikenkaikkiaan ollut niin hyvä. Korkeintaan olen pohtinut, pitäisikö vaihtaa ketoilu vhh:lle, mutta niihinkin pohtimisiin sinä Saila Hilvola olet antanut kattavat ohjeet ja vaihtoehdot, kiitos niistä. 
Yhteenvetona:
  • toimii ja oikeasti mahdollista ottaa elämäntavaksi
  • antaa tietoa ja toimintavinkkejä vanhojen, pinttyneiden "luulojen, pelkojen, tapojen" päivittämiseen
  • tsemppaa aloittamaan ainakin pienimuotoista liikuntaa, arjen valintoja hyötyliikunnan osalta ja miksei oikein urheilukärpösen puremaakin... Joillekkin:must on tullut, urheiluhulluuuuuu...
  • ruokaohjeista saa monipuolisia, kun vain uskaltaa kokeilla rajojaan myös keittiössä
  • kiitos kaikille ryhmäläisille ja erityiskiitos Sailalle"

"Suossa räpiköimiselle" on saatu loppu KETO365™ avulla

"Siis tää valmennus on ollut ihan mieletön. painoo on toistaseks tippunu 1kg/vk..ja siis näin kolmen lapsen (4,2,1) osa-aika "yh-äitinä"(mies rekkakuski) ja puulämmitteinen koti sekä ulkosauna..niin liikunnalle ei kauheesti jää tilaa. Nyt päätinkin etten liikunnasta stressaa vaan opettelen ensin syömään oikein. Ja kun aika koittaa lisään liikuntaa.

Tää on sopinut mulle todella hyvin. Vaikkakin välillä tekis mieli arkena syödä vähän jotain aamulla kun aamupalan oon jakanut töihin aamu ja iltapäiväkahveille. Mä tykkään että ryhmissä on sekä meitä uusia että jatkajia koska heitä saa neuvoja ja puhtia jatkaa kun näkee toisten jo onnistuneen!!! Mentaalivideot on tehnyt hyvää...oon oppinut itsestäni uutta ja myöskin jo tiedossa olleet asiat on ehkä nyt vähä niinku menny käkättimeen kun joku on niitä käskenyt vähä sorkkia ja käsitellä.❤

Tänään taas silmät vetty kun sitä suo rämpimistä kuuntelin ja miten että just sitähän tää on ollu...suossa räpiköimistä ja pikku hiljaa vajoomista. Mutta nyt oon saanut sen räpiköimisen pysähtyyn ja musta on ruvennut tuntuun että taidankin päästä takas ylös. Ja juuri sen takia innolla odotan jo jatko valmennusta että varmistan sen suosta pääsyn!! Kiitos❤"

Nainen juo ketogeeniseen ruokavalioon sopivaa vihersmoothieta. FitFarm Keto49 ja keto365-valmennukset perustuvat ketogeeniseen ruokavalioon.

Lue myös: Hannen ketomatka FitFarmin kanssa

Ketokonkarit kertovat

"-- Mut aivan parasta tässä matkassa on se että meillä on todella hyvä valmentaja joka osaa asiansa ja rakkaudella tekee kaikkensa et meillä on hyvä olla ja se ettei luovuteta vaan vedetään loppuun asti."

"-- On ollut heikkoja hetkiä, kahdesti ahmimiskohtauksia ja oon lopettanut tupakoinnin. Joten näihin peilattuna, hyvin tää on tukenut ja syventänyt elämäntaparemonttia. Eilen sain uutisen, jonka myötä viimeistään olisi ahmimisputki käynnistynyt... Nyt on kuitenkin jo sen verran vahvuutta olemassa, että ahmin vain yhden illan ja pystyin lopettamaan ja jo ylipäänsä myönnän ahmineeni joten TODELLAKIN suosittelen näitä valmennuksia ja aion jatkaa näiden parissa. Saila ja ryhmä❤️".

KETO49®-kokemuksia

"Olen oppinut: 1. vähemmän on itseasiassa enemmän 2. panostamalla hyviin raaka-aineisiin ja hyviin rasvoihin pysyn kylläisenä ja virkeänä enkä kaipaa sokeria buustamaan olotilaa ja 3. matka on vasta alussa, elämä ei ole yhtä dieettiä ja minulla on lupa myös nauttia elämästä kun on nautinnon aika (ei siis joka päivä) :) Kiitos!"

"Ei kilot vaan se olo. Herkkukoukusta ei pääse eroon, jos korvaa makeat ns. terveellisillä proteiinivanukkailla/ makeutusaineilla. Sosiaalisten suhteiden ei tarvitse kärsiä dieetillä, vaihtoehtoja löytyy esim ravintolassa".

"oma hyvinvointi on tärkeää 2 stressitekijöiden vähennys tai poistaminen 3 elämäntapamuutos vie aikaa ❤️"

"Oivalluksia mun osalta tältä matkalta:

  1. Teen matkaa itseni takia, itselleni
  2. Tietämättä paremmin asiasta mukaan johonkin lähteminen voikin olla elämässä iso ratkaisu joka vaikuttaa kauemmas mitä oli ajatellut
  3. Asiat ei ole vaikeita jos niistä löytää ne positiiviset puolet

Löytäisin vielä monta muuta oivallusta tähän. Tuntuu että alussa olin ihan hukassa tämän projektin kanssa. Nyt tuntuu hassulta ajatukset mitä oli reilu kk sitten."'

"Jos oikeasti haluan, pystyn mihin vaan. Asenne ratkaisee.Yksinkertaisista raaka-aineista syntyy erittäin maukasta ruokaa ja vatsa täyttyy pienemmilläkin annoksilla. Aamupalasmoothie on päiväni pelastus. Kevyempi olo luo itsevarmuutta."

"Säännöllinen ateriarytmi pitää mieliteot poissa. Ja vielä kun ateria on oikein koostettu 👍 Teen tämän itselleni ja oman terveyteni vuoksi. Olen ylpeä, että pystyn tähän. Annan itselleni kiitosta, hyvä minä! Vähemmän on enemmän. Muutaman viime vuoden treenit olen vetänyt kovalla sykkeellä, monta kertaa viikossa. Stressi- ja kortisolitasot varmasti tapissa. Ei se, että treenaan kovaa anna lupaa syödä tuplasti. Syön jaksaakseni treenata, en treenaa saadakseni syödä."

Asiakkaat olivat mukana KETO365™- ja KETO49®-valmennuksissa, jotka perustuvat ketogeeniseen ruokavalioon. 
  • KETO365™ - ketogeeninen elämäntapa! Lempeämpi ketogeeniseen ruokavalioon perustuva valmennus, jonka avulla voit kokeilla ketoilua turvallisesti. Sopii kaikille perusterveille ihmisille kilojen pudotukseen ja dieetillä saavuttamien tuloksien ylläpitoon.

  • KETO49®- 7 viikon intensiivinen ketodieetti, jonka avulla rasva palaa ja kilot karisevat tehokkaasti! Sopii erityisen hyvin kaikille perusterveille ihmisille, joilla on paljon ylimääräisiä kiloja pudotettavana. 

 Haluatko maksaa liikuntaeduilla?