Tässä hieman asiakaspalautteita aikaisemmista 12 viikkoa kestävästä SUPERDIEETTI-valmennuksesta vuodelta 2018!

12-viikkoisen SUPERDIEETTI SIMPLEn palautteita 2018

"-12kg pois. Kaikki veriarvot normaalit. ( maksa-arvot olivat vaarallisen korkeat jo noususuunnassa koko ajan. Tämän valmennuksen aikana nekin ovat täysin normaalit nyt. Mahtaa lääkäri olla parin viikon päästä ihmeissään mitä on tapahtunut) olo pirteä ja energinen. Särkylääkkeitä en ole 15 viikon aikana tarvinnut ainuttakaan. Vatsakrampit ja nivelrikkoiset raajat ovat kivuttomia. Ihan huippua."

 "10.3kg ja verenpainelääkkeistä iltalääke pois".

"-9kg ja verenpaine lääkityksen on voinut lopettaa kokonaan.Energiatasot on aivan eri luokkaa kuin ennen gfg:tä ja simpleä.Matka jatkuu tästä näiden oppien mukaisesti.Kiitos"

"10kg tämä plus gfg alla. Närästyslääkkeet sai jäädä kaappiin oikeestaan kokonaan".

"Paino on pudonnut 6kg, mutta sitäkin tärkeämpänä pidän terveydellisiä muutoksia. Olen voinut vähentää verenpainelääkitystäni ja uskon, että kun alkusyksystä menen lääkärin vuosikontrolliin, saan vähentää kolesteroli- ja diebeteslääkkeitä myös." 

"11.8kg ja kolesterolilääkitystä ei tarvinnutkaan aloittaa. Sukurasitteena sepelvaltimotautia. Äitini 50 vuotiaana sai ensimäisen sydänkohtauksen ja minulla siihen ikää enää matkaa 4.5v. Nyt on riskiä saatu pienennettyä teidän ansiosta."

"Simplen aikana pudotettu 17,9% painosta. Viimeisen 8 kuukauden aikana pudotusprosentti on 37,8%. Painoindeksissä se tarkoittaa vaikeasta lihavuudesta (36) normaalipainoon (22). Vaatekoko 42/44->36. Verenpaine 125/80 -> 98/53." 

"-15 kiloa GFG+Simple, Vaatekoko pienentynyt kolmella, Refluksitauti saatu aisoihin ja päästy eroon vuosien happosalpaaja-lääkityksestä. Lisäks IBS lähes oireeton! Hetken tasaus ja sit jatkuu. Eka dieetti kun ei tarvinnut nähdä nälkää ;)Puuro on tällä hetkellä mustikoiden ja raejuuston kanssa lempiruokaani!" 

Asiakkaan muutoskuva ennen ja jälkeen 12 viikkoisen SUPERDIEETIN.

Lue myös: Nina pudotti 11 kiloa SUPERDIEETTI-valmennuksella

"-9 kg, verenpaineet normaaliksi."

"-10,2 kg. Suurin ja merkittävin muutos on unenlaadun paraneminen. Ulkoinen olemus on pienentynyt. Verenpaine normalisoitunut. Tästä on hyvä jatkaa. Kiitos . muoks. Kuulemma en enää kuorsaa. eli myös muiden elämänlaatu on parantunut."

"GFG ja simple yht. -10.3kg. Tuota kymppiä tärkeämpänä saavutuksena pidän kuitenkin divertikuloosin muuttumista oireettomaksi. Vatsa voi muutenkin paremmin ja oma pää ymmärsi kuidun ja puhtaan ruokavalion merkityksen. Olo on hyvä ja energinen ja yöt menevät rauhallisemmin. Kaiken tän lisäksi mulla on puoli vaatehuoneellista uusia (vanhoja) vaatteita mitkä nyt suorastaan sujahtaa päälle. Haluan sydämestäni kiittää kaikkia Fitfarmin tiimiläisiä ketkä on tässä mukana olleet. KIITOS!"

"-10 kg (gfg+simple). Olis mennyt 10 kg rikki, mutta pari viimeistä viikkoa tuli vahvasti sovellettua ohjeita... Parasta painonpudotuksen lisäksi se, että migreeniä ei ole ollut sitten gfg:n alun. Yleensä migreenipäiviä 3-15 kpl/kk eli tämä on loistojuttu! Superdieetillä jatkan."

"Otettiin mieheni kanssa yhteinen urakka tästä elämäntapamuutoksesta. Yhteenlasketut tippuneet kilot -27 kg. Miehellä verenpaine oli juuri mennyt ennen Simplen aloitusta seurantaan, ja nyt on saatu sekin sen verran parempiin lukemiin, että lääkitystä ei tarvinnut aloittaa." 

"Gfg ja simple - 11,5 kg ja senttejä -44 (vyötärö, lantio, rinnanympärys). Noista senteistä olen vieläkin äimistynyt.  Niin ylpeä itsestäni, et lähdin mukaan. Oppinut säännöllisen ruokailurytmi ja vedenjuonnin. Olo on nyt paljon parempi kuin ennen kilojen tiputtamista. Verenpainelääkkeet sai heittää romukoppaan, kun paineet laski terveellisen ruokavalion myötä. Myös migreenit väheni tosi paljon." 

"Simplen tuloksia meidän osalta: kilot -12,1 ja -12,3. Senttejä itseltäni lähti eniten vyötäröltä (joka alkaa taas löytyä, JEE!) 13 ja lantio 8, reisi 4,5 rinnanympärys päältä -6 ja alta -8 ja vielä allit -3. Mieheltäni vy -8, la -7, reisi -3,5 rinta -4,5 ja hauis 2,5. Tärkein ja mahtavin muutos tietty omassa olemisessa/jaksamisessa ja se että Rakkaani verenpainelääkitys on nyt alkuun verrattuna "tarvittaessa 1/4"."

"-12kg, senttejä n.-20cm ja mikä parhainta; pitkään vaivannut päivittäinen närästys on kokonaan pois! Ei oo tarvinnut rennietä syödä koko aikana, kun aikaisemmin meni heti useampi tabu päivässä. Verenpaineet myös laskeneet ja meidän talon portaat saa kävellä ylös makkariin ilman että tekee kuolemaa."

"Miehen kanssa gfg+simple, molemmilla -15kg ja paljon lisää energiaa!"

"-10kg, paljon senttejä. Liikunnan aloittaminen tavoitteellisesti, aloitin juoksukoulun, neljän viikon päästä juoksen 5km ja yhdeksän viikon päästä 10km. Vielä on kiloja pudotettavana ja matka jatkuu elokuussa superdieetillä. " 

"Gfg+simple -17kg."

"Yksi sunnuntai ei tehnyt mieli sokeria ja haastoin itseni kokeilemaan sokeritonta niin kauan kuin pystyn, hetki kerrallaan. Sitten näin että oli alkamassa ilmainen gfg-valmennus ja ei se mitään ota jos ei annakaan ja päätin kokeilla vaikka eihän se voi toimia, kilpirauhasen vajaatoiminta oli nujertanut ajatukset laihtumisesta kokonaan. Nyt, reilu 15vk myöhemmin, paljon pirteämpänä, melkein 20% laihtuneena, nivelet ei kipuile, nukun yöni hyvin, mieliala ollut todella hyvä, voin vain kiittää tästä valmennuksesta, on kyllä ollut todella toimiva ja elokuussa olen taas ehdottomasti mukana! ☺️"

"Gfg+simple = -12kg. Olo on ihana vaikkakin töiden takia nyt viime aikoina oon ollut tosi väsynyt. Sain jättää L-koon paidan kaappiin ja housuissakin mentiin 2 kokoa alaspäin. Juuri tilasin vielä yhdet pienemmät ku nykyiset taas jo roikkuu ja hyvä kun päällä pysyy, ihan parasta! Ja ihan mahtavaa että syömällä pystyy laihtumaan! Kiitos matias sinulle ja muullekin tiimille oikein mukavaa kesää!" 

"Kiitos valmennuksesta. Painoa lähti melkeen 18kg ja vaatekoko pieneni kolmella, olo on todella paljon itsevarmempi ja pirteämpi."

Annan muutoskuvat ennen ja jälkee 12 viikkoisen SUPERDIEETIN.

Lue myös: Annan SUPERDIEETTI-muutos

12-viikkoisen SUPERDIEETTI-valmennuksen palautteita 2018

"Painoa lähti - 9 kg tämän 12 viikon aikana. Senttejä lähti paljon. Verenpaineet ja pulssi ovat normalisoitunut. Parasta tässä on, että olen voinut jättää tauolle hyperprolaktemian hoitoon syömäni Dostinex lääkkeen. Prolaktiini on normaali ensimmäistä kertaa ilman lääkettä. Kyllä ihmetteli lääkäri asiaa. Elokuussa jatkan matkaa teidän seurassa. Kiitos Matias valmennuksesta, olet huippu!"

"SD:llä pudotusta 7.5kg :)Korkea verenpaine jäi tälle tielle ja jaksaminen niin töissä kuin vapaa-ajallakin ihan eri luokkaa! Saliharjoittelun aloitin ensimmäistä kertaa ikinä ja se on tuonut uutta intoa. Tästä jatketaan, opittu on paljon ja loppuelämä aikaa harjoitella lisää!" 

"SD Kiloja - 9,5, senttejä 35 joista 17 vyötäröltä. Verenpaineet normaaleiksi ja suolisto toimimaan. Oikea ruokarytmi ja kunnolliset raaka-aineet. Jaksaminen parantunut selvästi. Liikunnan ilo on palannut jne jne. Siis pelkkää positiivista :D KIITOS!" 

"Gfg ja sd, melkein -10kg. Kotitreenillä ja kahvakuulalla + aamuaerobiset. 
Opin syömään oikein ja riittävästi, ja oivalsin sen tärkeimmän että miksi näin. Ja miksi ennen olen epäonnistunut jolloin olen syyttänyt itseäni, taivuttaessa kroppaa sellaiseen mikä ei ole mahdollista ( väärä ravinto, keho ottaa tarvitsemansa jne ). Ibs oli juuri diagnosoitu ennen diettejä ja sain sen rauhoittumaan näillä ruuilla ja voin loistavasti. 

"Fibromyalgiaan syömäni lääke jäi tällä dietillä pois, pitkään venytin lääkkeen pudotuksen aloittamista peläten että en saa nukuttua ja että kipukierre alkaa mutta olen nukkunut erittäin hyvin eikä väsymyspäiviä ole ollut." 

"SD 9.4.-1.7.2018 laihdutustulos 8 kg. Kolesteroli tippui lukemasta 7 lukemaan 5. Ärtyvän suolen oireyhtymään sain myös apua SD:stä."

"GFG ja SD yhteensä 17.3kg, diabeteslääkitys puolittunut verenpaineet roimasti tulleet alas, kolestroli normaali lukemissa joka vuoden alussa oli korkeet että lääkitystä jo ehottivat , mutta nyt ei tarvii :) Ja ennenkaikkea oppinut syömään oikeaoppisesti eikä vaan kerran päivässä :)" 

"Gfg+sd -15,5 kg ( matkan aikana tavoiteeksi tuli max 14 kg joka ylittyi) ja 15 cm vyötäröltä. Nyt ei enään suklaata napostella pitkin päivää eikä illalla syödä erilaisia naposteluja juustoja hapankorppuja yms. Suklaata ei edes tee mieli - ihme. Energiaa on paljon enemmän ja mikä ihaninta mekot, hameet tyköistuvat vaatteet on IN. Ihana kun vaatteet näyttää hyviltä päällä."

"Kiitos Fitfarm ja ennen kaikkea Matias! Videoiden avulla on avautunut silmät näkemään miten pienillä asioilla on todella suuri vaikutus. Tämän matkan (GFG ja SD) aina on paino pudonnut 17kg lähes itsestään. Vaikka treenaaminen on jäänyt huonolle työkiireiden vuoksi. Samalla on moni pikkuvaiva jäänyt muistoksi, kuten suolisto ongelmat." 

"Kiitos Matias, ihan mahtavaa työtä ja tulokset sen mukaiset. Kiloja haihtunut taivaan tuuliin 14 ja senttejä aika paljon enemmän viimeisten 15 viikon aikana. Tyytyväisempi ei voisi olla."

SUPERDIEETTI sisältää myös SUPERDIEETTI SIMPLE -ravintovalmennuksen! 12-viikkoinen SUPERDIEETTI tekee paluun 6.4.2020. Lähde mukaan! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?