Keto49 -valmennus starttaa kolmatta kertaa 3.6 ja on ollut mahtavaa huomata, miten liekeissä valmennukseen jo osallistuneet ovat olleet! Ensimmäiset kaksi valmennuslähtöä myytiin loppuun nopeasti, joten jos haluat ehtiä mukaan pian alkavaan starttiin, kannattaakin pitää kiirettä :-) 

Valmennuksessa on upea pöhinä päällä ja osallistujat tsemppaavat toinen toisiaan mahtavalla tavalla. Facebook-ryhmään ilmestyy toinen toistaan upeampia reseptejä ja jo viikossa saavutetut tulokset kannustavat porukkaa jatkamaan kovalla draivilla! Vai mitä olette mieltä näistä kommenteista, eikö tulekin hyvä fiilis?

Positiivinen asiakaspalaute Keto49-valmennuksesta ja maininta 4,5kg painonpudotuksesta.

Posiitivinen palaute Keto49-valmennuksesta ja siitä, että ketogeeninen ruokavalio on tullut jäädäkseen.

Hyvää ruokaa rasvanpolttoon

Usein ajatellaan, että dieetillä oleminen on kituuttamista. Nyt kun Keto49 on käynnissä, moni onkin hämmästellyt miten mahtavia ruokia dieetillä voi syödä. Kun ruokavalio koostuu laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista, sen tuntee olossaan nopeasti. Sen lisäksi että keho tarvitsee ravintoa toimiakseen rasvanpoltossa optimaalisella tasolla, energiaa tarvitaan myös siihen, että kropan suorituskyky ja virkeys säilyvät. Jaksat arjessa huomattavasti paremmin, kun ravitset itseäsi laadukkaalla ruoalla ja pidät ruokailurytmisi tasaisena.

Keto49 valmennuksen positiivinen palaute siitä miten aamiainen nykyään maistuu.

Dieettiruuan ei tarvitse olla ankeaa

Keto49-ruokavalio koostuu helpoista perusaineksista, jotka sopivat mainiosti kiireiseen arkeen ja juuri alkavaan grillikauteen. Liha, kala ja kasvikset kypsyvät grillissä helposti ilman kikkailuja ja kylkeen voi laittaa kasviksia laidasta laitaan; tuoreena, grillattuna tai vaikka haudutettuna. Itse en ole mikään gourmet-kokki, vaan menen usein tosi perussetillä, mutta valmennuksessa olijat ovat loihtineet toinen toistaan upeampia reseptejä kuten kylmäsavulohella täytetyt kananmunat ja erilaiset ruokaisat salaatit ja munakkaat.

Positiivinen asiakaspalaute FitFarmin Keto49 valmennuksesta ja maininta herkullisista tulisista lihapullista.

Posiitivinen asiakaskokemus Keto49-dieetistä ja siitä, ettei uskoisi olevansa dieetillä ruoan perusteella.

Parantunut unenlaatu

Riittävä ja laadukas uni on keskeinen osa hyvinvointiamme. Jos unta ei saada riittävästi, siitä aiheutuvaa haittaa ei pysty kompensoimaan muulla tekemisellä vaikka treenaisi tai söisi miten hyvin. Uneen kannattaakin panostaa - jätä illalla se viimeinen Netflix-huipennus katsomatta tai someviestit selaamatta, jotta nukahtaminen olisi helppoa ja uni rauhallista.

Positiivinen asiakaspalaute Keto49-valmennuksen vaikutuksista uneen.

Positiivinen asiakaspalaute Keto49-valmennuksesta ja sen vaikutuksesta unen laatuun dieetistä huolimatta.

Myös minä kokeilin ketogeenistä ruokavaliota ennen kuin varsinainen valmennus starttasi ja tiputin kolmessa viikossa viisi kiloa!  Käy tsekkaamassa myös minun kokemukset keto-dieetistä

T. JuttaHaluatko maksaa liikuntaeduilla?