05.09.2019 3 min lukuaika

KETO365™-valmennus on ollut aiemmin saatavilla vain KETO49™-valmennuksesta jatkaville, mutta nyt se tulee ensimmäistä kertaa kenen tahansa saataville. Kysyimme KETO365™-valmennettavilta, mitä mieltä he ovat olleet valmennuksesta ja vastaukset kertovat selkeää kieltä - tämä on monelle juuri se oma juttu!

SELKEÄT OHJEET JA NOPEAT TREENIT TAKAAVAT TULOKSET

"Selkeät ohjeet. Helppo noudattaa!"

"Pystynyt muokkaamaan omanlaisensa, selkeät helpot ohjeet ja ei valmentajassakaan moitittavaa."

"Elämäntapamuutoksen ei tarvitse olla kallis. Puhtailla perusraaka-aineilla pääsee pitkälle ja elimistö oppii, mikä sille on hyväksi. Valmennus tuottaa tulosta jo pelkällä ruokavaliolla. Lipsahduksia ei pidä pelätä vaan olla niiden sattuessa armollinen - elämän ei tarvitse olla joka päivä tiukkaa punnitsemista kunhan peruskehykset ovat kunnossa. Hintaa toki saattaa tulla valmennuksen aikana ja se tulee tarpeesta uudistaa vaatekaappia koon pienetessä."

Avokado joka kuuluu ketogeeniseen ruokavalioon

KETO365™ - KETOGEENINEN ELÄMÄNTAPA OMAAN ARKEEN SOPIVAKSI

"Keto365 oli erittäin helppo muokata ihan elämäntavaksi. Tämän avulla opin koostamaan itse päivittäiset ateriat ja sallimaan myös sattumat! Joskin sattumia tuli enemmän kun toivoin mutta opin ettei ketoiluni siihen kaadu ja jotenkin todella helppo palata takaisin omaan linjaan.Treeniohjelma simppeli ja lyhyitä treenejä, sopii mainiosti kiireiselle! Suosittelen lämpimästi. Tässä kaatuu kaikki ketoilun mutuväitteet ja yleistykset, joten varaa mukaan avointa mieltä sekä luottamusta valmentajiin."

"Kiitos valmentajalle ja kanssa kulkijoille!
Vuoden 2019 vappu,
päätin, tästä pitää tulla loppu.
Ihan liikaa on vuosia kokea, joita ei tohtisi sohvalla hukata!
Alkoi seikkailu uusi,
Keto 49 tuli ja kukkakaalimuusi.
Ei tästä mitään tuu,
kunhan vähän kokeiluu.
Vaan miten siinä kävikään, ystävät huokas mihin kilot häviskään!? Jatkui matka eteenpäin Keto365 tuli ja sanoi 'kas tässä sulle oiva juttu' ei palaa takas vanha suklaatuttu!
Sohvaperunasta liikkujaksi, pyörällä kulkijaksi. Maisemia kauniita, vaan ei levyn levyä suklaata.
Ihmeitä tapahtuu, ei kuitenkaan sattumalta. Omaa tahtoa, mielen lujuutta, valmentajan ja keto ystävien tukea unohtamatta"
Jos sulla on miljoona yritystä takana, aloita tää miljoonayks-kerta se voi olla se joka saa sinut pois sohvalta.
Iso kiitos kaikille!"

UPEITA TULOKSIA KEHOLLE JA MIELELLE

"Keto49 antaa parhaan mahdollisen potkun ja KETO365:n kautta saa helppoa muokattua ruoat mieleisekseen, ohjenuoraa tukena käyttäen. Iso kiitoksen paikka koko tiimille, myös 49:n "kummille"Juha Larmille, joka spurttasi myös meitä. Itselläni tästä on tullut elämäntapa, FitFarm antaa avaimet, minä toteutan->paino laskee.

Painoa lähtenyt liki 16kg, joista 14.3kg ilman liikuntaa, olo loistava, veriarvot priimaa. En koskaan ole ollut mikään liikuntaa rakastava versio, vaikka työpaikka tarjoaa liikuntaseteleitä, noup.. aina on ollut joku hyvä tekosyy jäädä sohvannurkkaan.. mutta nyt siihenkin tuli stoppi sillä toin liikunnan pihaani, sain vesijuoksualtaan, jossa käyn intohimoisesti juoksemassa 4krt/vk ja 1h kerrallaan. Kyllä rupesi lihaksia löytymään! Olen myös oppinut sallimaan viikonloppuna "löysäystä" ja pystyn ma palaamaan helposti ruotuun, aiemmin se oli iso ongelma, ei enää!"

Ketoilun myötä olen myös oppinut lukemaan ravintoarvot ruokiloista ja jättämään piilosokerimoskan hyllyyn! Pienillä teoilla on iso vaikutus kehon lopputulokseen pitkällä aikavälillä. Ei kilot ole kuukaudessa tullutkaan, eli ei ne hetkessä kaikki lähdekään. Välillä paino junnaa viikkoja samassa, mutta siitä se taas lähtee alenemaan, kun jaksaa vaan jatkaa. Oikein mukavaa syksyä kaikille ja onnistumisen iloa jokaiselle jatkoon. Teidän kanssa oli mukava matkata ja katsella tiimin videopäivityksiä."

"Keto49 antoi hyvän alun, jatkoin Keto365:llä. Olo on todella hyvä, vatsakivut jääneet unholaan. Paino pudonnut - 12 kg, nyt 62 kg. Ohjeet ovat olleet selkeät ja helpot noudattaa, olen löytänyt itselleni sopivan elämäntavan. Jatkan vielä vähän aikaa tällä 365:llä ja siten noudatan vhh-ruokavaliota sallien joskus herkutteluhetkiä. Kiitos kaikille tästä mahtavasta matkasta!"

Keto365-valmennukseen osallistuneet ihmiset ryhmähenkeä nostattamassa.

VALMENTAJAN JA RYHMÄN TUKI AUTTAA ONNISTUMAAN

"Kyllä suosittelen. Kaikki valmiina! Hyvä tuki tämä ryhmä ja ihan mahtavaa nuo viikkovideot."

"Suosittelen! Treenivideot ja -ohjelmat erityisesti!. Ja ihanasti Saila on meitä tsempannut matkalla."

"Tottakai voi suositella tätäkin valmennusta. Tämä on itselleni taas yksi opintomatka omaan kehoon. Jatkoin suoraan tähän keto49:n jälkeen. Jälkeenpäin ajatellen minun olisi kannattanut pitää siinä välissä jonkinlainen tasaava hetki. Olen elämässäni ennenkin ollut vähemmillä hiilareilla ja siitä ajasta tutut kivut ja jumit ovat osittain palanneet. Täytyy nyt opetella säätämään tuon hiilarin kanssa, mikä olisi se sopiva määrä juuri minulle. Liiallinen määrä kerää valtavaa vauhtia rasvaa kehoon ja taas toinen puoli on tämä, että treenien jälkeen saatta olla kamalia kipuja, jumeja ja nikamalukkoja noiden lihasjumien seurauksena. Kannattaa siis kuunnella kehoaan."

Lue lisää KETO365™-valmennuksesta ja lähde mukaan noudattamaan ketogeenistä elämäntapaa!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!