03.04.2019 1 min lukuaika

Bikini Challenge® on valmennus naisille, jotka ovat motivoituneita treenaamaan kovaa ja tavoitteena on urheilullinen, vahva sekä timmi kroppa. Valmennus opettaa terveellisen syömisen perusperiaatteet ja antaa työkaluja myös henkisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Tämä valmennus on kokonaisuus, se on elämäntapa. BC on jatkuva valmennus eli 10 viikon jälkeen on mahdollista jatkaa eteenpäin.

Bikini Challenge® valmennus on tarkoitettu naisille, jotka ovat valmiita treenaamaan säännöllisesti.

Tämä valmennus on minulle sydämen asia ja olen tukena koko matkan ajan foorumilla vastaamassa itse jokaiseen kysymykseen, FB-ryhmässä livelähetysten ja säännöllisen osallistumisen muodossa sekä suunnittelen mentaalihaasteita päivän polttaviin aiheisiin liittyen. BC-yhteisö on myös kullan arvoinen verkosto, joka tsemppaa ja tarjoaa tukea. Tämä laaja valmennuspaketti tarjoaa jokaiselle sopivat ohjeet. 

Mitä BC sitten sisältää? 

Mukana on 3 eri kokonaisuutta, joista alkuun valitaan omaan tavoitteeseen sopivin ohjelma, eli sellainen, joka istuu omaan elämäntyyliin sekä treeniin. Kaikki kokonaisuudet näkyvät osallistujille, joten mikäli tavoite muuttuu matkan varrella, voi kokonaisuutta vaihtaa.

  • Pro on niille jotka treenaavat salilla 4 kertaa ja tavoitteena on lihaksen kasvatus.
  • X-shape on kiinteytyjille tai niille jotka haluavat muokata kehoaan lihasmassan avulla.
  • Home on niille, ketkä treenaavat kotona.

Valmennuskokonaisuuksien sisällä valitaan ruokavaliosyklitys riippuen tavoitteesta, eli mukana on ohjeet lihaksen kasvatukseen sekä 2 dieettiryhmää. Treenivalikoima on erittäin laaja, josta jokainen valitsee myös omansa, eli mukana on 3 erilaista 4-jakoista saliohjelmaa, 3-jakoinen saliohjelma, 2-jakoinen saliohjelma , 10 HIIT-tyylistä koti-/ulkotreeniä sekä 3 vatsapatteria. 

Palautuminen, liikkuvuus sekä lihashuolto on myös otettu huomioon ja mukana on mm. Jutan rentoutusäänitteet, venyttelyopas, liikkuvuustreenejä sekä lämmittelyohjeita.

Valmennuksessa treenataan 4-5 lihaskuntotreeniä viikossa ja lisäksi tehdään aerobista oman tavoitteen mukaan. Lähde mukaan kohti pysyvää kesäkuntoa ja vahvistu henkisesti sekä fyysisesti!

Bikini Challengen hinta on koko kymmenen viikon ajalle vain 99 €.

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi.


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!