26.10.2021 2 min lukuaika

Flassi® -valmennus auttaa ymmärtämään, mistä hyvinvointi koostuu

Mitä sinulle tarkoittaa hyvinvointi? Monet meistä ajattelevat ensimmäiseksi fyysistä hyvinvointia, mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi on paljon monitahoisempi. Yksi tapa hahmottaa hyvinvointia on nähdä se eri elämän osa-alueiden kautta syntyvästä hyvinvoinnista.

Flassi® -valmennus auttaa sinua kokemaan elämässäsi haluamiasi kokemuksia ja täydempää hyvinvointia. Flassi® -valmennus koostuu pähkinänkuoressa neljästä eri vaiheesta, jotka ovat ymmärrys, kartoitus, tavoitteet ja vaikuttaminen.

Ymmärrys tarkoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hahmottamista. Usein meillä on epämääräisesti paha olo, emmekä osaa identifioida mikä on vialla. Haasteen tiedostaminen on kuitenkin tärkeää, jotta voimme vaikuttaa siihen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joka vaatii muutosta. Kun tiedämme mihin haluamme vaikuttaa, on muutoksen tekeminen paljon helpompaa. Flassi® -valmennus antaa sinulle uuden, avaramman näkökulman hyvinvointiisi ja auttaa sinua hahmottamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia osa-alueina, jotta voit vaikuttaa niihin yksittäin.

Miten omaa hyvinvointia voi kehittää?

Henkinen hyvinvointi tarkoittaa muun muassa itsetuntemusta ja itsetuntemus auttaa voimaan paremmin. Kun ymmärtää, mistä oma hyvinvointi koostuu ja mikä on sen nykytilanne, pystyy vaikuttamaan hyvinvoinnin osa-alueisiin yksi kerrallaan. Rohkaisevaa on, että kaikkiin hyvinvoinnin osa-alueisiin voi vaikuttaa. On myös hyvä muistuttaa itseään siitä, että me itse olemme 100% vastuussa omasta elämästämme ja hyvinvoinnistamme. Vastuu kuuluu meille itsellemme maailmantilanteesta, yhteiskunnasta, naapureista, kavereista tai puolisosta huolimatta.

"Me itse olemme 100% vastuussa omasta elämästämme ja hyvinvoinnistamme."

Hyvinvointi nähdään usein hyvin kapeakatseisesti fyysisen hyvinvoinnin näkökulmasta, joka saattaa aiheuttaa useiden osa-alueiden huomiotta jättämistä. Flassi® -valmennus opettaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin konseptin, joka lisää inspiraatiota ja tasapainoa elämään. Tasapainoa eri elämän osa-alueiden välillä tarvitaan hyvinvoivan elämän ylläpitämiseksi.

Flassi® -valmennus on kyse sinusta itsestäsi ja sinun elämäsi hyvinvoinnista. Itsensä kehittäminen parantaa edellytyksiä elää innostunutta ja onnellista elämää, jossa pääsee toteuttamaan itseään. Valmennus antaa sinulle voimavaroja ja kykyjä vaikuttaa positiivisesti elämääsi. Lähde mukaan parantamaan omaa hyvinvointiasi Flassi® -valmennukseen.

Artikkelin on kirjoittanut Laura Seppälä (Ph.D), joka on väitellyt co-designista ja ihmisten kanssakäymisestä tiimeissä. Laura on myös Flassi® -menetelmän kehittäjä.

Tutustu tarkemmin Flassi® -valmennukseen: Mistä Flassi® -menetelmässä on kyse?

Lähde mukaan Flassi® -valmennukseen ja aloita itsesi ja hyvinvointisi kehittäminen!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.