22.02.2019 2 min lukuaika

FitBelfie® & Core -valmennus on jo monelle tuttu. Kyseessä on 6 viikon tehokas treenivalmennus naisille, jotka haluavat treeneissään voimakkaasti painottaa pakaroita sekä keskivartaloa. Nämä ovat ne osa-alueet, joita suurin osa haluaa treeneissään eniten kehittää ja siksi olen suunnitellut valmennuksen, jossa ihan pokalla nimensä mukaisesti treenataan suurin osa ajasta vatsalihaksia sekä pakaroita!Halusin tällä kertaa luoda jotain täysin uutta. Jotain mikä toisi vaihtelua treeniin, motivoisi ja olisi samalla myös hauskaa. Samalla pidin mielessä sen tärkeimmän, eli tulosten saamisen. Halusin siis yhdistää edellä mainitut asiat kaikki samaan pakettiin.

Pyörää en lähde uudestaan kokonaan keksimään, eli pakaratreenissä on mukana paljon perusliikkeitä, kuten kyykkyjä ja lantionnostoja. Mutta asioita voi aina toteuttaa eri tyyleillä ja nimenomaan tällaisessa priorisaatiojaksossa, joka kestää tietyn aikaa, on mahdollista tehdä asioita erilaisilla metodeilla ja saada tuloksia. Kehitykselle tekee hyvää välillä muuttaa tyyliä hetkeksi aikaa.

Keskivartalotreeneissä painotetaan edelleen paljon syviä vatsalihaksia, joilla se vahva ja kaunis vyötärö saavutetaan.

Mikä sitten on Tempo Editionissa se juttu?

Tempo Editionissa viedään treenivolyymi seuraavalle tasolle. Rasitetaan kohdelihasta yhä uudelleen ja uudelleen,  jolloin lihaksen kuormitus viedään huippuunsa ja treenin intensiteetti nousee. Tämä tyyli on hauska ja tehokas tapa treenata ja toimii loistavasti myös aineenvaihdunnan boostaajana. Lyhyemmät palautukset ja korkea intensiteetti tekevät treenistä myös kuluttavampaa. Kyse on muustakin, kuin pelkistä supersarjoista, joita moni ajattelee tässä kohtaa. Tempo Editionin tehot perustuvat moniin erilaisiin tapoihin nostaa intensiteettiä.

Tässä 6 viikon kestoisessa treenivalmennuksessa treeniohjelma päivittyy joka viikko ja mukana on myös kotitreenit, joihin on sovellettu samaa menetelmää kuin salitreeneihin. Valmennus sopii siis myös kotitreenaajille.

Lähde siis kokeilemaan jotain uutta ja kehity! Valmennus Kesto kestää 6 viikkoa ja hinta vain 39 €.

Pakettiin kuuluu siis viikoittain päivittyvä treeniohjelma, oma suljettu Facebook-ryhmä, valmentajan tuki sekä kysymys- ja vastauspalvelu foorumilla, ohjeita ravintoon (ei grammatarkkaa ruokavaliota), venyttelyopas, ohjeita lämmittelyyn sekä valmentajan motivoivat livet FB-ryhmässä. Jos se ei vielä tullut selväksi, valmentajana toimin minä itse. ;)

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi.

Lue lisää FitBelfie® & Core – valmennuksesta ja lähde mukaan!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!