10.05.2019 2 min lukuaika

FitBelfie® & Core -valmennus on jo monelle tuttu. Kyseessä on 6 viikon tehokas treenivalmennus naisille, jotka haluavat treeneissään voimakkaasti painottaa pakaroita sekä keskivartaloa. Nämä ovat ne osa-alueet joita suurin osa naisista haluaa treeneissään eniten kehittää ja siksi olen suunnitellut valmennuksen, jossa ihan pokalla nimensä mukaisesti treenataan suurin osa ajasta vatsalihaksia sekä pakaroita.

FitBelfie® & Core Tempo Edition

Halusin tällä kertaa luoda jotain täysin uutta. Jotain mikä toisi vaihtelua treeniin, motivoisi ja olisi samalla myös hauskaa. Samalla pidin mielessä sen tärkeimmän eli tulosten saamisen. Halusin siis yhdistää kaikki edellä mainitut asiat samaan pakettiin.

Ensimmäinen Fitbelfie® & Core Tempo Edition, joka alkoi helmikuussa, saavutti suuren suosion, ja mikä tärkeämpää, sain valmennuksesta todella hyvää palautetta osallistujilta! Treenit saivat paljon kehua tehokkuutensa vuoksi ja uusi tyyli koettiin motivoivana sillä se oli vaihtelua monelle. Myös tulokset puhuivat puolestaan!

Valmennuksn pakaratreenissä on mukana paljon perusliikkeitä kuten kyykkyjä ja lantionnostoja, eli paljolti vankkaa treenipohjaa kehittäviä perusliikkeitä. Koska FitBelfie® & Core -jakso on kuitenkin selkeästi kuuden viikon jakso, jossa priorisaatio on voimakkaasti pakaralla sekä keskivartalolla, niin perusliikkeiden rinnalla treenissä on mukana erilaisia metodeita tuomassa intensiivisyyttä sekä vaihtelua treeniärsykkeisiin! Hetkellinen tyylinmuutos tekee kehitykselle hyvää!

Keskivartalotreeneissä sen sijaan painotetaan edelleen paljon syviä vatsalihaksia, joilla se vahva ja kaunis vyötärö saavutetaan.

Nainen tekee vatsarutistuksia ja makaa selällään lattialla.

Mikä sitten on Tempo Editionissa se juttu?

Viedään treeni volyymi seuraavalle tasolle. Rasitetaan kohdelihasta yhä uudelleen ja uudelleen jolloin lihaksen kuormitus viedään huippuunsa ja treenin intensiteetti nousee. Tämä tyyli on hauska ja tehokas tapa treenata ja se toimii loistavasti myös aineenvaihdunnan buustaajana. Lyhyemmät palautukset ja korkea intensiteetti tekee treenistä myös kuluttavampaa. Kyse on muustakin kuin pelkistä supersarjoista, joita moni ajattelee tässä kohtaan - Tempo Editionin tehot perustuvat muihinkin tapoihin nostaa intensiteettiä.

Tässä 6 viikon kestoisessa valmennuksessa treeniohjelma päivittyy joka viikko ja mukana on myös kotitreenit, joihin on sovellettu samaa menetelmää kuin salitreeneihin. Valmennus sopii siis myös kotitreenaajille!

Lähde siis kokeilemaan jotain uutta ja kehity! Fitbelfie®&Core -valmennus alkaa 13.5. ja sen kesto on 6 viikkoa ja hinta vain 39€. Pakettiin kuuluu:

  • viikoittain päivittyvä treeniohjelma
  • oma suljettu Facebook-ryhmä
  • valmentajan tuki sekä kysymys- ja vastauspalvelu foorumilla
  • ohjeita ravintoon (ei gramman tarkkaa ruokavaliota )
  • venyttelyopas
  • ohjeita lämmittelyyn
  • valmentajan motivointi-livet FB-ryhmässä.

Ja jos ei vielä tullut selväksi, valmentajana toimin minä itse! 

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi.

FitBelfie® & Core Tempo Edition -valmennus alkaa 13.5.


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!