03.02.2020 1 min lukuaika

Helmikuun 2020 FITBELFIE® & CORE -valmennukseen tulee mukaan uusi Super Squeeze -tekniikka.

Super Squeeze -treenitekniikka

Suosittu pakara ja keskivartalovalmennus, FITBELFIE® & CORE, saa taas uutta verta kun valmennuksen Tempo Editioniin yhdistetään uusi Super Squeeze -tekniikka. Tämä siis tarkoittaa sitä, että liikkeissä keskitytään entistä tehokkaammin pakaralihasten supistamiseen, jotta treeni menee tehokkaammin perille. Usein pakaralihasten heikon kehittymisen taustalla on juuri lihaksen heikko aktivointi suorituksen aikana. 

 Tämä 6 viikon treenivalmennus painottaa voimakkaasti pakaroita sekä keskivartaloa ja mukana on sali- ja kotitreeniohjelmat. 

Tempo Edition on tehokas ja hauska tapa treenata. Volyymi pidetään treeeneissä korkealla mutta kyseessä ei ole mikään kevyt pumppitreeni, sillä mukana pidetään raskaat perusliikkeet. Salitreeniohjelmassa tehdään 4 treeniä viikossa joista 3:ssa painotetaan alakroppaa. Kotitreeneissä on mukana samat erikoistekniikat mitä salitreeneissäkin ja ohjelma päivittyy joka viikko. Kyseessä on siis 6 viikon progressio, jossa jokainen treeniviikko on erilainen.

Tehokasta pakaratreeniä FITFARMin FITBELFIE & CORE -valmennuksessa.

Kenelle FITBELFIE® & CORE -valmennus sopii?

Voin suositella tätä valmennusta tietysti sinulle, joka haluat todella keskittyä pakaroiden sekä keskivartalon treenaamiseen. Suosittelen valmennusta myös sinulle, jolla on vaikeuksia saada tuntuma treeneissä, sekä sekä sinulle, joka kaipaat vaihtelua omaan treeniin. 

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi. 

Lue lisää FITBELFIE® & CORE -valmennuksesta ja lähde mukaan!


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ