VHH-, Sport™ ja Superdieetti® -valmentaja Matias Koistinen vastaa videolla asiakkaiden kysymiin kysymyksiin VHH-valmennuksesta. 

Alla muutamia kysytyimpiä kysymyksiä ja valmentajan vastaukset:

1. Miten VHH-valmennus toimii?

  VHH:ssa pointtina ei ole pelkästään ohjeet, vaan löytää sinulle oikea ruokavalio mistä tykkäät. Lisäksi valmennuksen aikana käydään läpi myös paljon muuta ravintoon ja painonhallintaan liittyen VHH:n tarkoitus on sisäistää terveellisen ruokavalion merkitys painonhallinnassa ja rasvanpoltossa. VHH on käytännössä muokattu ravitsemussuosituksista vähähiilihydraattiseksi ruokavalioksi. 

  2. Sopiiko VHH-valmennus jatkovalmennukseksi ketoosista poistuvalle?

   Sopii erinomaisesti myös ketoosista poistuvan ruokavalioksi.

   3. Sain jo ohjeet vhh-ruokavalion noudattamiseen. Onko VHH:ssa jotain uutta?

    VHH:ssa on paljon muutakin kuin pelkkiä ohjeita. VHH:ssa ei tarvitse laskea tarkkaan grammamääriä. Valmennuksessa keskitytään enemmän siihen ruokavalion kokonaisuuteen ja siihen, että osataan koostaa silmämäärisestikin terveellisiä ruoka-annoksia. 

    4. Vielä 4 kiloa pudotettavana. Pelottaa lähteä jatkamaan ilman jatkovalmennusta? 

     VHH-sopii sinulle täydellisesti! Emme keskity liikaa vaakalukemaan vaan tapoihin ja rutiineihin, joita voit noudattaa. Kilot tulevat ajan kuluessa lähtemään varmasti! VHH:ssa voiit keskittyä polttamaan 4 kg rasvaa tehokkaasti, tai menemällä ilman puntaria hyvällä kokonaisuudella. Molemmilla tavoilla 4 kg tulee lähtemään, aika on vain eri. 

     5. Onko VHH-valmennus tehty Superdieetti® Simplen pohjalta?

     Ei ole tehty. VHH-valmennus perustuu ravitsemussuosituksiin ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Tämä on täysin uusi valmennus, Matias Koistisen luoma ja poikkeaa paljon aikaisemmista ja nykyisistä valmennuksista. 

     6. Miten VHH eroaa Superdieetti® Simplestä?

      Simplessä ruokavalio muuttuu valmennuksen edetessä. Superdieetti® Simple muutenkin keskittyy tehokkaaseen rasvanpolttoon suhteellisen lyhyellä aikavälillä. VHH-valmennuksessa ruokavalioon ei tule olemaan muutoksia ruokavaliossa (ainakaan näillä näkymin). Tarkoitus rakentaa pysyviä tapoja, joita pystytään noudattamaan pitkäjänteisesti. VHH:hn lisätty paljon elämäntapa-aspektia eli ruokia ei ole pakko puntaroida jos ei halua. 

      7. Onko valmiita esimerkkiruokailuja vaan joutuuko laskemaan mikroja ja makroja?

       VHH:ssa on vaihtoehtoja paljon. Voit syödä silmämääräisesti ohjeiden mukaan tai mitata ruoka-aineet gramman tarkasti puntarin avulla, ihan miten haluat. Tärkeää on kuitenkin että sisäistät terveellisen ruokavalion kokonaisuuden. Jos haluat keskittyä tehokkaaseen rasvanpolttoon, silloin tekemisen tulee olla samalla tasolla ja sillon noudatetaan tarkempaa ruokavaliota. 

       8. Tiedän jo miten VHH-ruokavalio toimii. Kannattaako valmennukseen silti lähteä mukaan?

        Siksi, että valmentaminen ei ole sitä että "tässä on ruoat, syö näin". Netistähän löytyy paljon ruokavaliotietoa ihan ilmaiseksikin, esimerkiksi ravitsemussuositukset. Hyvä valmennus ei perustu ruokavalio-ohjeeseen vaan myös kaikkiin muihin asioihin, joita käydään valmennuksessa läpi. Valmennus perustuu aina oppimiseen. 

        9. Milloin sisältö tulee nähtäville? 

         Ohjeet tulevat näkyviin valmennuslähdön alkamispäivää edeltävänä torstaina. 

         10. Hirveä näläntunne jos yritän sinnitellä ilman hiilihydraatteja. Onko pärjättävä ilman puuroa?

          VHH:ssa saat pitää aamu- ja iltapuurosi! Tarvittaessa määriä säädetään, jotta ne sopivat juuri sinulle. 

          11. Kuuluuko VHH ollenkaan saliohjelmaa?

           VHH on pääasiassa ravintovalmennus, eli tässä keskitytään ensisijaisesti terveelliseen ruokavalioon. Valmennuksessa on kuitenkin myös koti- ja salitreeniohjelmat heille, jotka haluavat myös treenata! 

           Lähde mukaan VHH-valmennukseen nyt!           Haluatko maksaa liikuntaeduilla?