30 päivän dieetti

Neljässä viikossa on mahdollista saada kehitystä aikaan kun tehdään oikeita asioita ja toki kovasti töitä. Bikini Fit in 30 Days™on kuukauden mittainen tehodieetti, jolla on mahdollista kiristellä ne viimeiset kilot. Bikini Fit in 30 Days™ toimii hyvänä välidieettinä jos haluaa eroon pöhötyksestä tai se on loistava tehostartti rasvanpolttoprojektille jos pudotettavaa on enemmän.

"Jos "mennään eikä meinata" -tyyli toimii sinulla ja kunnon tehorutistus on paikallaan, tämä on sinun juttusi!"

Valmennus on suunniteltu niin, että tavoitteena on nimenomaan tehokas rasvanpoltto jolloin ruokavalio on vähähiilihydraattinen ja perustuu hiilihydraattien syklittämiseen maksimaalisen rasvanpolttoe­­fektin aikaansaamiseksi. Mukana on perusruokavalion lisäksi maidoton, kasvisversio sekä laaja ruoka-aine korvaavuuslista. Ruokavaliot päivittyvät kerran valmennuksen aikana. 

Millaisia Bikini Fit in 30 Days™ -valmennuksen treenit ovat?

Salitreenit ovat intensiivisiä ja kuluttavia eli mukana on muun muassa supersarjoja sekä lyhyempiä palautuksia sarjojen välissä. Treeniohjelma on 4-jakoinen joista kaksi treeniä kohdistuu alavartaloon ja kaksi ylävartaloon. 

Nainen treenaa bikinikuntoon Bikini Fit in 30 Days -valmennuksen avulla.

Lue myös: Bikini Fit in 30 Days™ -kokemuksia

Aerobiset tehdään HIIT-tyylillä sekä tasasykkeellä. HIIT-aerobiset buustaavat aineenvaihduntaa tehokkaasti ja niiden lisäksi tasasyke-aerobiset toimivat myös palauttavina kuormittamatta hermostoa liikaa.

Tässä neljän viikon valmennuksessa on mukana sali- ja nyt uutena myös kotitreenejä! Viikossa tehdään neljä salitreeniä sekä 3-4 aerobista harjoitusta.

Valmennuksessa on viisi kotitreeniä, jotka voi tehdä ulkona tai kotona. Treenit ovat HIIT-tyyppisiä ja ne voi tehdä ilman välineitä. Kahvakuulaa, käsipainoja tai vastuskuminauhoja voi hyödyntää treeneissä.

Kaikki otetaan irti neljän viikon jaksosta ja valmennuksen lopussa osallistujat saavat myös ohjeita jatkoon. Jos "mennään eikä meinata" -tyyli toimii sinulla ja kunnon tehorutistus on paikallaan, tämä on sinun juttusi!

Artikkelin kirjoitti Bikini Fit in 30 Days™-valmentaja Satu Kalmi. 

Lue lisää valmennuksesta ja lähde rohkeasti mukaan! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?