24.07.2019 5 min lukuaika

Bikini Challenge®, BC tai Biksu - rakkaalla lapsella on monta nimeä! Pyysimme osallistujia kertomaan, mitä valmennus heille tarkoittaa, ja täytyy sanoa, että melkein tuli tippa linssiin näitä tekstejä lukiessa.

Palautteita lukiessa on selvää, että Bikini Challenge® on paljon enemmän kuin valmennus - se on elämäntapa, joka vaikuttaa sekä fyysiseen että henkiseen puoleen yhtä lailla. 

Annetaan osallistujien kertoa omin sanoin, sillä he sen osaavat parhaiten:

 

Porukan ja valmennuksen 100% tuki

"Todella monipuolinen ja kokonaisvaltainen valmennus joka antaa mahtavan rungon niin treeniin kuin ruokailuihin. Aktiivinen valmentaja ja Facebook-ryhmä tukee ja auttaa kaikenlaisissa pohdinnoissa."

"Mahtavat monipuoliset treenivaihtoehdot, helpot ruokavaliot korvaavuuksineen, erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen valmentaja, sekä tsemppaava fb ryhmä! Lisäksi uudistuksia ja parannuksia, joka valmennuksessa!"

"Paras ja kokonaisvaltainen ohjelma. Toimii 100%, kun sitoudut. Huippu valkku, jonka tuki, sekä tsemppaava ryhmä."

"Bikini Challenge ei ole vain nettivalmennus,vaan siitä voi saada elämäntavan. Hurjan paljon olen oppinut itsestäni tämän 3 vuoden aikana ja kasvanut myös henkisellä puolella. Tätä valmennusta en pois vaihda vaan matka jatkuu."

 

Loppu kituuttamiselle

"Elämäntapamuutos, siihen olen pyrkinyt ja siihen olen päässyt. Aivot ajattelevat ruuasta eri tavalla kuin ennen, polttoaineena, toki ruuasta pystyy näillä resepteillä myös nauttimaan. Liputan myös loistavien kuntosaliohjelmien puolesta. Oikeesti, minä sohvaperuna, antiliikkuja halusin olla sporttinen ja tadaa, nyt olen +40-vuotias, joka nauttii treenaamisesta. Koskaan ei ole liian myöhäistä elää terveellistä elämää. Kiitos FitFarmin valmennukset ja BC!"

"Olisinpa löytänyt BC-valmennuksen jo vuosia sitten. Vuosikausia jatkuneet erilaiset "kitudieetit" ja minuun iskostunut ajatus siitä, että mitä vähemmän ruokaa, sen parempi olivat saaneet aikaan sen, ettei kroppa enää toiminut, kuten sen kuuluu. BC valmennuksen avulla, monipuolisilla ja kaikillesopivilla treeniohjelmilla, sekä niitä tukevalla ruokavaliolla voin nyt paremmin kuin koskaan, fyysisesti ja ennen kaikkea henkisesti. Ja mainita täytyy vielä mahtava ryhmähenki ja aidosti sydämellään mukana oleva valmentaja - huippua!"

"Ehdottomasti paras nettivalmennus! Kattava paketti jossa kehon lisäksi pidetään huolta myös mielestä. Inspiroiva valmentaja joka auttaa sinua tuloksiin. Lisäksi ihan mahtava ryhmähenki jolla jaksaa eteenpäin huonoinakin hetkinä."

"Sain todella paljon enemmän kuin odotin. Hyviä ja toimivia ohjeita syömiseen ja salille osasin odottaa mutt tää kokonaisvaltaisuus yllätti ihan totaalisesti. Kuinka täällä tähdätään oikeesti siihen että olis hyvä olla ja tuloksia tulee. Yhteisön ja valmentajan tuki ihan älytön. Kiitos!"

"Syömällä laihtuu!"

"No, lyhyesti. Tällä mä sain kehon jumituksen pois ja aloin ymmärtämään, että vähäisellä ravinnolla ei pitkälle pötkitä. Elämä muuttunut ja mä voin hyvin, kiitos BC:n!"

 bikini challenge valmentaja satu kalmi laatii ohjelmat joilla jokainen voi onnistua

Fyysinen ja henkinen puoli kulkevat käsi kädessä

"Tämä valmennus on kokonaisvaltainen matka hyvinvointiin. Ei yksin kehon, vaan tasapuolisesti myös henkiseen hyvinvointiin, terveeseen kehonkuvaan ja itsetuntoon!"

"Kiireisen arjen pelastus on selkeä ohjeistus jonka avulla saa kertalinttuulla viikon ateriat aina prepattua, valinnan varaa on kaikenlaiseen kehon muokkaukseen tarpeista riippuen. Tärkeintä kuitenkin on valmentajan tavoitettavuus ja mentaalipuolen huolehtiminen, tässä valmennuksessa oppii elämään tolkun peräisesti ja jättämään turhat luterilaiset syyllisyysvellonnat ja rangaistustreenit pois, ja tadaa, tulosta syntyy ja se PYSYY!

"Bikini Challengen ja Satun mukana jo reilu 3 vuotta. Yhtään en kadu, että päätin lähteä tähän valmennukseen. Mitäkö olen saanut valmennuksista? Olen oppinut elämään terveellisesti, noudattamaan annettuja valmennusohjeita, ja olen myöskin oppinut luottamaan itseeni sekä rakastamaan itseäni sellaisena kuin olen. Olen oppinut menemään mukavuusrajojen ulkopuolelle ja treenaamaan täysillä kohti tavoitteita, mutta myöskin kuuntelemaan omaa kehoani. Kiitos parhaista parhaimmalle ja tsemppaavalle valmentajalle sekä kaikille mukanaolleille biksumimmelle!"

Kurkkaa myös muutoskuvia Bikini Challengesta!

 

Monipuolisuutta treeneihin ja syömiseen

"Treeneissä monipuolisuutta eri jakoiset ohjelmat, sekä kotitreenaajille ohjelma. Todella kattava korvaavuus lista ruoka-aineille. Eri ruokavaliot perus, maidoton, kasvis ja vegaaninen. Valmennus sopii kaiken ikäisille. Foorumilta saa vastauksen nopeasti ja fb ryhmän tuki korvaamaton ja itselle tosi tärkeä. Valmentajan ammattitaito huippuluokkaa! Ja jos ruokavalioon tai treeneihin haluaa muutosta, voi valmentajan kanssa muuttaa ohjelman yksilölliseksi. Harmittaa etten ole lähtenyt mukaan aikaisemmin!"

"Koukuttavat treenit, joiden myötä into liikuntaan jälleen löytynyt. Tsemppaava valmentaja! Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, myös henkinen puoli huomioitu. Kaiken kaikkiaan mahtava valmennus!"

"Monipuoliset ja vaihtelevat, ammattitaidolla suunnitellut ja sopivan haastavat treeniohjelmat, joilla on tullut ihan huimasti kehitystä todella nopeaan. Itsellä ainakin on treenit menneet tässä valmennuksessa ihan uudelle tasolle👍 Ihana valmentaja, joka tekee tätä täydellä sydämellään ja tsemppaa ja kannustaa meitä valmennettavia, ja on tukena aina tarvittaessa. Lisäksi vielä kannustava facebook-ryhmä täynnä upeita naisia on ihan huippujuttu!"

"Ekasta päivästä täysin koukussa. Motivaatio käydä salilla ei oo ikinä ollu näin hyvä kun huomaa tuloksiakin tulevan. Helppoa kun on ruoka- ja treeniohjeet mitä vaan noudattaa. Kiitos Sadulle!"

 

Uutta potkua treeneihin!

"Kuntosaliharrastus nousi aivan uudelle tasolle!"

"BC on kokonaisvaltainen valmennus, joka muutti mun elämän täysin! Ei ihme kitudieettejä eikä itsensä rääkkäämistä, vaan monipuolista ruokaa ja sopivassa määrin liikuntaa. Aktiivinen yhteisö tuo oman hienon lisän ja siellä saatu tsemppi saa aikaan onnistumisen tunteita."

"Kuinka huippua on, kun valmentaja aidosti kuuntelee j o k a i s t a bc:läistä ja huomioi meidän kokemuksia ja näkökulmia tuleviin valmennuksiin: mikä hyvää, mitä lisää ja mitä muutostoiveita löytyy. Hyvänä yhtenä esimerkkinä on BCXtremen kehittyminen Bikini Challengen rinnalle. Hienoa vastavuoroisuutta ja sydämellisyyttä osallistujia kohtaan."

"Loistava naisille suunnattu valmennus, johon sisältyy kattavat ja sopivasti vaihtelevat treeniohjelmat. Myös ruokavalio on hyvin monipuolinen ja auttaa tekemään terveellisesti syömisestä elämäntavan, koska joustoakin löytyy. Itselleni varsinkin auttoi huomaamaan, että keho toimii paljon paremmin, kun syö kunnolla kunhan katsoo vähän mitä syö. Suosittelen ehdottomasti!"

"Bikini Challenge on todella monipuolinen kokonaisuus, jossa on jokaisen tasolle sopivat treenit ja tavoitteisiin sopivat ruokavaliot. Valmennus tekee todella hyvää myös mielen hyvinvoinnille. Satu on valmentajana älyttömän kannustava ja tsemppaava - yhtään ei tarvi pelätä kysyä neuvoa koska tyhmiä kysymyksiä ei ole!"

"Todella kattava valmennus naisille jotka haluavat uudet elämäntavat. Sopii ihan jokaiselle, niin aloittelijasta kisoihin tähtäävälle. Helppo soveltaa omaan arkeen, omien tavoitteiden mukaan. Mahtava valmentaja jota oikeasti kiinnostaa miten asiakkaat voi ja pärjää. Helppo saada myös yksilöllisempää ohjausta. Kaiken kaikkiaan mahtava paketti!"

"Mä myönnän, että vähän hurahdin, kun 5 vuotta sitten keväällä ostin ensimmäisen BC-valmennukseni - anteeksi siitä silloiset kanssaihmiset  - mutta sekä fyysinen että psyykkinen olo oli huikea, kun tulosta tuli, sekä lihaskunnossa että painonpudotuksessa. Liikkunut olin paljon ennenkin, mutta tässä valmennuksessa aikaisemmista huonoista ruokailutottumuksista johtuneet vatsaoireet ja päänsäryt jäivät pois, olo oli energinen, ja ymmärsin ensimmäistä kertaa, miten kuuluu oikeasti syödä, oikeaa ruokaa ja riittävästi! Siihen kevääseen jäi pysyvästi kaikki pussikeitot ja muut kitudieetit! Edelleen olen mukana ja pysyn. Oma tavoite on laihdutuksesta muuttunut lihaksikkaan, hoikan ja urheilullisen kropan tavoitteluun mutta tämä valmennus sopii molempiin: niin ensimmäistä kertaa treenaamista aloittavalle kuin jopa kisaamiseen tähtäävälle.
En enää ajattele tätä tiettynä jaksona, vaan tämä on rakas, pysyvä harrastus ympäri vuoden. Kiitos loistavalle valmentajallemme, joka tekee tätä sydämestään!"

 

Tavoitteita, ymmärrystä ja armollisuutta

"Armollisuus syömisten ja treenien suhteen ovat todellakin muuttaneet tämän suorittajan elämäntapoja. Jos joku asia mietityttää, saa siihen nopeasti valmentajalta vastauksen. Valmentaja on lisäksi aktiivinen keskusteluissa, mikä tukee myös onnistumisen elämyksiä."

"Tärkein asia, minkä olen tässä valmennuksessa oppinut, on oman itsensä ja kropan toimintojen hahmottaminen ja ymmärtäminen sekä tavoitteellisuus.
Aina oppii uutta ja kehitystä tulee, kun on loistava valmennus ja uskaltaa ylittää oman päänsisäiset rajoitteet. Ryhmän ja valmentajan tuki ovat loistava lisäbonus."

"Olin aluksi skeptinen näitä nettivalmennuksia kohtaan. Ovat toimineet minulla kuitenkin hyvin. Pidän siitä, että tulee selkeät ohjeet sekä ruokavalioon että treeneihin. Hurahdin täysin tähän bc:hen, kohta vuoden olen ollut mukana
Salilla olen jo reilun 10v käynyt mutta nyt treenitehot ja tekniikat alkavat olla jollakin tavalla hallussa. Tässä on hyvä kun treenit vaihtelee lähes viikottain ja on selkeät videot liikkeistä. Tästä on tullut elämäntapa!"

Innostuitko? Kurkkaa seuraavat startit täältä!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!