12.10.2018 2 min lukuaika

Vielä on yksi mahdollisuus päästä mukaan Bikini Challenge® -valmennukseen tämän vuoden puolella, sillä aloitamme yhden startin vielä 15.10! Moni toivoi elokuun startin uusintaa, sillä elokuu ei sopinut kaikille aloituspäiväksi. Nyt siis elokuun ohjelma polkaistaan käyntiin toiveuusintana 15.10.!

Kun liityt mukaan Bikini Challenge® -perheeseen nyt, pääset aloittamaan vuoden 2019 hyvinvoivana, energisenä sekä tietysti timmissä kunnossa.Bikini Challenge on 10 viikon valmennus, joka sisältää kaiken mitä tarvitset pysyvään elämäntapamuutokseen. Pakettiin kuuluu kattava ravintovalmennu, jossa on mukana mm. maidoton, kasvis- sekä vegaaniruokavaliot päivityksineen. Laaja ruoka-ainepankki sekä reseptit takaavat sen, että dieetti onnistuu jokaiselle mieluisilla ruoka-aineilla ilma kituutusta. Salitreenejä on mukana 3 erilaista: 4-jakoinen ohjelma sekä 3- ja 2 -akoiset saliohjelmat.

Bikini Challenge® sopii myös niille, jotka haluavat treenata kotona, sillä mukana on 10 HIIT-treeniä, joilla voi korvata salitreenit.

Osallistujat valitsevat oman ryhmän tavoitteensa mukaan, eli valmennus sopii kaikille. Lean mass -ryhmässä tavoitellaan lihasmassan kasvua ja muokataan kehonkoostumusta, Shape Up -ryhmässä kiinteydytään ja Fat Burn -ryhmä on niille, joiden tavoitteena on polttaa rasvaa.

Olen valmentajan läsnä koko ajan mm. joka viikko FB-liven merkeissä, foorumilla kysymys- ja vastauspalvelussa sekä mentaalivalmennuksen merkeissä. Tsemppaan Sinua siis koko matkasi ajan! Valmennuksen mahtava yhteisö Facebook-ryhmässä, joka on todella merkittävä voimavara ja kannustus on taattua.Bikini Challenge® uudistuu säännöllisesti ja nyt mukana ovat seuraavat toivotut lisäykset:

    • Advanced-osio, joka sisältää oman ruokavalion lisää lihasmassaa tavoitteleville, optimoidut ohjeet lisäravinteisiin sekä 4-omat päivitykset jakoiseen treeniohjelmaan. Näin ohjelma viedään seuraavalle tasolle. Luvassa mm. erikoistekniikoita, joilla haastetaan kohdelihaksia viemällä rasitus ja intensiteetti kovemmalle tasolle.

    • Toinen toivottu uudistus ovat päivitykset myös 3-jakoiseen saliohjelmaan 4-jakoisten ohjelmien lisäksi.

    • Kolmas merkittävä päivitys valmennukseen on se, että nyt 4-jakoisessa ohjelmassa voi valita itselleen treeniohjelman erilaisilla painotuksilla, eli ohjelmasta on mukana neljä erilaista versiota. Basic on koko kehoa tasaisesti muokkaava ohjelma, Glutes painottaa pakaroita sekä alakroppaa, Upper body painottaa ylävartaloa ja Core extra taas painottaa keskivartaloa. Eli nämä kaikki versiot ovat kaikille osallistujille saatavilla. Nyt voi siis treeneissä valita haluaako treenata tasaisesti koko kehoa vai keskittyä enemmän esim. pakaroihin.

    • Muita mukavia lisäyksiä ovat mm. kasvisruokavalio vegaaniruokavalion rinnalle sekä päivitetty runsaampi ruoka-ainepankki korvaavuuksille.


Lähde siis mukaan nyt ja ota uusi vuosi haltuun etuajassa! www.fitfarm.fi/kauppa/bikini-challenge/

Artikkelin kirjoittaja on valmentaja Satu Kalmi


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ