03.04.2019 1 min lukuaika

Bikini Challenge -tuoteperheen uusin lisäys BC X-treme on valmennus naisille, jotka viihtyvät äärirajoilla. Tässä valmennuksessa tehdään kaikki treenit tehdään salilla ja treenit ovat kovia! Kovaa salitreeniä tehdään 4-5 kertaa viikossa.

Valmentajana odotan osallistujilta samaa kurinalaisuutta, periksiantamattomuutta sekä asennetta, jotka itselläni on kilpailuihin valmistautumisen aikana. Ja voin sanoa, että se on paljon. Tämä valmennus ei ole kaikille ja uskon että ne, jotka kokevat tämän omakseen, tuntevat ja tietävät sen kyllä. Jos sinua motivoi tiukka linja ravinnon suhteen ja olet elämäntilanteessa, joka mahdollistaa säännöllisen rankan harjoittelun sekä siitä palautumisen, tämä valmennus on juuri sinulle. Jos haluat viedä fysiikkasi seuraavalle tasolle, tämä valmennus on sinulle. Mikäli tähtäät kisalavoille tulevaisuudessa, tämä valmennus vie sinua oikeaan suuntaan. 

 

BC X-treme sisältää ravintovalmennukseen lihaksen kasvatukseen sekä rasvanpolttoon kahdessa eri ryhmässä oman tavoitteen mukaan. 

Mukana on 4-jakoinen Basic.saliohjelma tasaisella jaolla sekä kaksi erilaista 5-jakoista ohjelmaa. Toinen pakara- ja toinen yläkroppapainotuksellla. Saliohjelmat päivittyvät viikoittain, eli kyseessä on 10 viikon tehokas progressio. Aerobiset tehdään sekä tasasykkeellä että HIIT-tyyliin.

Mentaalivalmennus keskittyy itsensä ylittämiseen ja oman psyykkeen vahvistamiseen. Itse olen tsemppaamassa osallistujia koko matkan ajan foorumin kysymys- ja vastauspalvelun kautta sekä FB-ryhmässä mm. säännöllisten livelähetysten muodossa. 

 

BC X-tremen hinta on koko kymmenen viikon ajalle vain 99 €.

Artikkelin kirjoitti valmentaja Satu Kalmi


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ